9 - Starterkit 'De Beste Verliezer' en Diet Protein. Doe Mee! | Jan 16, 2016 | 1 Comment

Starterkit De Beste Verliezer en Diet Protein | Doe mee!

Doe mee met het programma ‘De Beste Verliezer’ en koop de ‘Officiële Starterkit De Beste Verliezer’. Het programma dat gelanceerd werd op 14 en 18 januari 2016 in de bioscoop in Enschede. Ruim 900 aanwezigen waren getuige van deze unieke lancering. In het 12-weekse programma ‘De Beste Verliezer’ gaat om het Verliezen van slechte eetgewoontes en het Verliezen van gewicht. En het winnen van je allergrootste goed: je beste gezondheid die je ooit hebt gehad. Het programma is opgezet door SportvoedingWebshop.com en voorziet jou van ontzettend veel nuttige informatie.  Je kan op eigen kracht trainen of – geheel vrijblijvend – je kan je aansluiten bij een professional.

Het programma is gericht op 3 doelgroepen namelijk:

  1. Afslankers
  2. Krachtsporters
  3. Duursporters

STARTERKIT DE BESTE VERLIEZER | DOE MEE!

Meedoen aan ‘De Beste Verliezer’ is Gratis. We helpen jou met ontzetten veel, handige en cruciale informatie als het gaat om je gezondheid en presteren. De enige verplichting die je hebt is om de Starterkit aan te schaffen. De Starterkit ‘De Beste Verliezer’ bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle 12-weekse periode. Het bevat veel handige informatie, tips, video’s, recepten en niet te vergeten: Diet Protein. Maar liefst 1 kg; 25x Diet Protein! Ons top product dat jou mede zal helpen je doelen te bereiken als Afslanker, Krachtsporter of Duursporter. Wij werkten extreem lang aan Diet Protein: een onvergelijkbaar product van de hoogste kwaliteit tegen de allerlaagste prijs.

WAAROM DEELNEMEN AAN ‘DE BESTE VERLIEZER’?

Simpel! Deelnemen aan ‘De Beste Verliezer’ is niet alleen laagdrempelig, maar vooral ontzettend effectief. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘De Beste Verliezer’ hét programma is waarin je super veel bruikbare info krijgt over basisvoeding en dat je jouw sportdoelen als Afslanker, Krachtsporter of Duursporter gaat behalen. Wij werkten bijna een jaar aan het programma en het programma blijft in ontwikkeling. Wij zeggen: Doen!

WIN €1.000,-

Een extra stimulans nodig? De winnaar van ‘De Beste Verliezer’ belonen wij met €1.000,- cash.

DIET PROTEIN EEN ONVERGELIJKBAAR PRODUCT VOOR GEWICHTSVERLIES EN SPIERBEHOUD

We durven het uit te spreken: Diet Protein is een onvergelijkbaar product in spierbehoud en gewichtsverlies. We werkten er zeer lang aan en zijn heel trots op het resultaat. Niet voor niets is Diet Protein dan ook Official product van ‘De Beste Verliezer’, waarin het gaat om het Verliezen van slechte eetgewoontes en het Verliezen van gewicht voor De Krachtsporter, De Afslanker en De Duursporter.

Diet Protein is verkrijgbaar in diverse smaken. Het is zeer goed te combineren met de Gouden richtlijnen De Beste Verliezer Supermarkt Tour.

Diet Protein is tevens een hoogwaardig product op basis van diverse ingrediënten:

  1. Eiwitten: deze zijn er in allerlei soorten. Diet Protein bevat diverse soorten eiwitten en een uitgekiend aminozuren profiel. Onvergelijkbaar!
  2. L-Carnitine: maar liefst 500mg zorgt voor optimale verbranding, stimuleren van gewichtsverlies en spierbehoud
  3. Groene Thee: 417mg per dosering. Houdt je metabolisme op gang en draagt bij aan optimaal gewichtsverlies in deze unieke combinatie samenstelling.
  4. Gebruik de speciaal door ons ontwikkelde Diet Protein Tower. Check de film eens die we maakten.
  5. recepten: we maakten zelf al diverse recepten. Bekijk de diverse recepten video eens.

Dank voor alle leuke reacties die wij ontvingen van Diet Protein en de mooie foto’s die verschenen via velen van jullie op social media. Zeer veel dank hiervoor!

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!