2 - Type 1 De Afslanker | Jan 28, 2016 | 1 Comment

Type 1 De Afslanker en De Beste Verliezer

Verlies slechte eetgewoontes en gewicht

Het is niet slecht of beledigend bedoeld, maar het is ook algemeen bekend. Vele mensen kampen met overgewicht. Met alle gevolgen van dien. Zichtbaar in teveel vet. Dat is niet voor iedereen een probleem. Maar teveel gewicht geeft op lange termijn absoluut grote problemen voor je gezondheid. En met een paar simpele stappen denken wij dat je dit echt goed kan aanpakken.

DE CRUCIALE ROL DIE VOEDING OP JE GEWICHT EN GEZONDHEID HEEFT

Of je nu een man bent of een vrouw, je gewicht zegt echt veel over je gezondheid. Bij overgewicht maak je veel eerder kans op hart- en vaatziekten, gewrichtsklachten, kanker of andere nare ziektebeelden. Iedereen wil dus een gezond gewicht. Natuurlijk is het moeilijk om van slechte eetgewoontes af te komen. Er zijn duizend-en-een spectaculaire en hippe diëten om gewicht kwijt te raken, buikvet te verliezen of om je ronde billen strak te krijgen. Maar soms kan de oplossing zitten in kleine veranderingen in je dagelijkse eet- of beweegpatroon. Hoe ziet jouw eetritme er bijvoorbeeld uit? Wat zijn jouw gewoontes in de supermarkt en welke producten gaan er mee naar huis? Hoe is de balans tussen koolhydraten, vetten en eiwitten?  Wees bewust van je eetpatroon. Eet en drink gezond, doorbreek slechte eetgewoontes. Wellicht weet je niet half hoeveel effect dit heeft op jouw leven en gezondheid. Consequent bezig zijn met gezonde voeding verandert jouw lichaam en geest. Je voelt je sterker, zelfverzekerder, krachtiger en energieker.Wij geloven er heel sterk in dat als je De Beste Verliezer volgt dat je dan op een verantwoorde manier geen kilo’s meer te veel aan je lijf hebt en zit er tijdens de sport ook niets meer in de weg.

GOUDEN RICHTLIJNEN. SUCCES GEGARANDEERD. SIMPEL MAAR ZEER EFFECTIEF.

Volg de Gouden voedingsrichtlijnen van De Beste Verliezer op deze site. Ze lijken simpel. Zijn het ook! Maar tussen weten en doen zit een wereld van verschil. Wij denken dat je zeer succesvol zal zijn met onze gouden richtlijnen. Uiteraard kan je ook een (sport)diëtist inschakelen als je nog verder wilt gaan. In onze optiek is het volgen van onze richtlijnen de basis van je succes. Beweging is uiteraard ook van groot belang. Ga je van start en heb je nog geen kennis gemaakt? Kies dan voor de Starterkit De Beste Verliezer met Diet Protein, Official product van De Beste Verliezer. Heb je de starterkit al eens aangeschaft? Bestel dan de losse verpakking van Diet Protein Het zal je absoluut helpen je doelen te bereiken. Diet Protein is een onvergelijkbaar product in spierbehoud en gewichtsverlies.

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!