3 - Type 2 De Krachtsporter | Jan 28, 2016 | 1 Comment

Type 2 De Krachtsporter en De Beste Verliezer

Verlies slechte eetgewoontes en verlies vetmassa

Naast de Afslanker en de Duursporter is de 12-weekse Challenge De Beste Verliezer ook uitermate geschikt voor De Krachtsporter. Trainen en je Best Body creëren is een machtige uitdaging. En ook echt haalbaar. Het is bizar wat je in 12 weken kan bereiken. Echter, je moet dan wel de juiste dingen doen. En daar gaat het vaak mis is mijn ervaring. Training is super belangrijk, maar als de voeding niet op orde is, zal je spierdefinitie nooit zichtbaar worden. Een sixpack bedekt met een vetlaag schiet niet op. De juiste vorm van trainen combineren met de juiste voeding, dat is de ultieme combinatie. We raden je aan om sowieso de Gouden richtlijnen van ‘De Beste Verliezer’ te volgen. Zonder goede basis geen succes!

IT’S ALL ABOUT TECHNIEK, AFWISSELING EN VOEDING

Er zijn vele vormen van training. Train je met korte momenten van hoge intensiteit of juist op een andere manier. Er zijn meerdere wegen die succes bieden. Door gewichtheffen, trainen met losse gewichten, functionele trainingen of fitness worden je spieren gestimuleerd om te groeien. Als je op de juiste manier traint, dan krijg je meer spiermassa en verlies je vetmassa. Niet alleen hard trainen, concentratie op de juiste gezonde voeding is minstens zo belangrijk. Volg hierin onze richtlijnen en combineer het met Diet Protein. En dat betekent niet alleen focus op eiwitten. Koolhydraten leveren onmisbare en efficiënte energie. Als je daarvan te weinig inneemt gaat je lichaam spiereiwitten als energiebron gebruiken. Jouw spierweefsel breekt af. En dat is wat jij juist niet wil. Verban koolhydraten dus niet geheel uit je voedingspatroon. Koolhydraatrijke producten zijn o.a. volkoren brood, volkoren pasta, zilvervlies rijst en peulvruchten. Als krachtsporter heb jij wel meer eiwitten in je lichaam, omdat spiermassa o.a. bestaat 75% water én eiwitten. Jij hebt dus een hogere afbraak en opbouw van lichaamseiwit en daardoor een hogere eiwitbehoefte. Eiwitrijke producten zijn: vlees, kip, ei, vis, melk, kaas, noten en peulvruchten. Wees bewust van je eetpatroon, zowel in je voorbereidingen als tijdens en in je herstel.

Eet en drink gezond, doorbreek slechte eetgewoontes. Je weet wellicht niet half hoeveel effect dit heeft op jouw prestatie. Bizar veel!

En als het gaat om training zie ik vaak dramatisch uitgevoerde oefeningen. Indruk maken met meer kg tillen gaat vaak boven techniek. De waarheid ligt anders: techniek boven gewicht. Ik ben van mening dat 70% van de mensen in een sportschool met te zware gewichten traint. Veel te veel zelfs. Staat wel krachtig, maar het effect op spiermassa of defnitie is daardoor fors minder. Techniek boven gewicht!

Een ander aspect dat cruciaal is, is de afwisseling. Niet altijd hetzelfde. Je biceps kan je op een hele simpele manier op 3 manieren prikkelen. Nog wel meer, maar door hele simpele oefeningen al op 3 manieren. Trainen vanuit ‘een andere hoek’ heeft fors meer impact op spiermassa toename en definitie dan wanneer je de oefening altijd op dezelfde manier uitvoert. Combineer, wissel af. Sowieso iedere 6 weken. Tijdens de 12-weekse Challenge De Beste Verliezer, verander je dus minimaal halverwege van oefening. Prikkel je spieren en groei. Om terug te komen op techniek: dat heeft niet alleen te maken met de uitvoering, maar ook met de snelheid van uitvoering van de beweging.

SUCCES BOEKEN? WEES CONSEQUENT!

Consequent bezig zijn met gezonde voeding en training verandert jouw lichaam en geest. Je voelt je sterker, zelfverzekerder, krachtiger en energieker. 100% zeker dat als je de richtlijnen volgt: dan creëer jij het beste lichaam wat je ooit hebt gehad.

Ga je van start en heb je nog geen kennis gemaakt? Kies dan voor de Starterkit De Beste Verliezer met Diet Protein, Official product van De Beste Verliezer. Heb je de starterkit al eens aangeschaft? Bestel dan de losse verpakking van Diet Protein Het zal je absoluut helpen je doelen te bereiken. Diet Protein is een onvergelijkbaar product in spierbehoud en gewichtsverlies. Diet Protein gebruik je als krachtsporter na je training. Bij voorkeur binnen 30 minuten na de inspanning. Door je intensieve krachttraining en het gebruik van Diet Protein zal je spiermassa doen toenemen. Doe je geen zware krachttraining, maar gebruik je wel Diet Protein dan zal je spiermassa niet in grote omvang toenemen. Je lichaam heeft namelijk krachttraining en de voeding nodig om je spieren te doen laten groeien.

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!