Experience Center Zenderen | Aug 17, 2017 | 0 Comments

Spot jezelf in het Experience Center

16 december 2016 verrichte Ton Bidon de opening van het Experience Center. Honderden mensen gingen bij binnenkomst op de foto. Ruim een half jaar later is een van de deuren van het Experience Center beplakt en zijn vele bezoekers terug te vinden op deze deursticker. Forever vastgelegd in het Experience Center. Mooi toch?!

SPOT JEZELF!

De deur staat altijd open bij ons. Of het nou in onze mooie SportvoedingWebshop Experience Center is, of onder hetzelfde dak bij onze ‘buren’ van Kish.nl & Horlogeband.com: je bent van harte welkom! Mocht je een bezoek brengen aan het Experience Center in het Twentse Zenderen, pak dan een kop koffie, of een goed boek en … spot jezelf!

In de tussentijd blijven wij doorbouwen aan onze droom. Met veel plezier werken wij elke dag weer keihard vanuit Zenderen. Heb je zelf een leuk idee? Deel het dan met ons. Maken we samen nog mooier…

Wij danken ook het Team van AS Paint voor het strakke ‘plakwerk’.

foto collage sportvoeding webshop

EN DOOR….

Eerder gaven de vlaggen al kleur aan het Experience Center. Ook hebben we inmiddels nieuwe bestrating; voor betere parkeerplaatsen. Kortom; we bouwen door en door in Zenderen aan ons gave Experience Center. We blijven aan ons huis timmeren en maken het graag mooier en mooier. Met passie iets moois neerzetten is iets dat we met zijn allen graag doen. We danken allen voor de komst en iedereen die nog komen gaat. Weet AUB dat dat zéér gewaardeerd wordt door ons!

vlaggenmast experience center 02

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!