Nieuws | Sep 6, 2017 | 0 Comments

Strongmanrun en 31.698 SportvoedingWebshop bekers

Als Official sportvoeding supplier van de Strongmanrun en de Strongsisterrun heeft SportvoedingWebshop.com 8.000 Obstacle Runners voorzien van de 2-in-1 drank Iso Drink sportvoeding. Bij de pauzeposten en start finish locatie was het ‘graaien’ naar Iso Drink. Ruim 30.000 bekers vlogen over de tafels, aangereikt door tal van vrijwilligers. Om precies te zijn: 31.698 SportvoedingWebshop.com bekers zijn aangepakt in Nijverdal en Hellendoorn, verdeeld over maar liefst 5 drank locaties.

Twee dagen lang stond het evenementen terrein in Nijverdal vol van sportieve activiteiten. Hoofdonderdeel was uiteraard de Strongmanrun en de Strongsisterrun. Daarnaast waren allerlei sportieve activiteiten te volgen op de evenementen locatie. En uiteraard was het Ton Bidon die de sfeer erin bracht bij de finish. Hard rennen vraagt meer dan training. Goede voeding is van cruciaal belang. Dat begint uiteraard met goede basisvoeding. Als dat op orde is, dan komt sportvoeding om de hoek kijken. Als marktleider in sportvoeding en de moeder der Obstakelruns zijn de Strongmanrun en SportvoedingWebshop.com de ideale partners.

SPORTVOEDINGWEBSHOP.COM GEEFT HET STARTSCHOT

Als partner van de Strongmanrun gaf sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis het startschot. Direct na het startschot klonk een keiharde beat. De deelnemers vertrokken aan hun Strongmanrun. Een prachtige ervaring.

strongmanrun henkjan koershuis

Sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis geeft het startschot van de Strongmanrun

Ton Bidon Strongmanrun

DE GROTE OPERATIE

Partner worden van de Strongmanrun en Strongsisterrun vraagt veel van ons. Je ziet het er niet aan af, maar het is een enórme klus om maar liefst 5 locaties in te richten en optimaal te voorzien. Busjes, aanhangers en auto’s afgeladen vol gaan vertrekken naar het evenement, zodat daar het gehele ‘circus’ opgebouwd kan worden. De ingrediënten voor een succesvolle presentatie bestaat uit tafels, vlaggen, spandoeken, start finishbogen, tientallen dranktonnen, tienduizenden bekers, spatels, tenten en veel meer. Het is de grote operatie die als eventpartner voor inmiddels ruim 100 evenementen per jaar uitvoeren. SportvoedingWebshop.com is dan ook dé eventpartner in Nederland en België.

Ton Bidon Strongsisterrun

Romek en Ton Bidon. Best Friends!

Strongmanrun iso drink bekers

31.698 bekers tijdens de Strongmanrun en Strongsisterrun | 5 locaties

Strongmanrun isodrink bekers strongmanrun sportdrank sportvoeding Strongmanrun sportdrank

31.698 bekers verdeeld over 5 locaties tijdens de Strongmanrun en Strongsisterrun

strongmanrun sportvoedingwebshop team

Team SportvoedingWebshop.com tijdens de Strongmanrun en Strongsisterrun 2017 | Henk-Jan, Axel en Romek strongmanrun ton bidon

De Day After. Schoonmaken. Schoonmaken. Schoonmaken.

strongsisterrun strongmanrun foto

De finish locatie van de Strongsisterrun 2017 en de Strongmanrun 2017. Bij de Strongmanrun 2018 is SportvoedingWebshop.com weer van de partij strongmanrun henkjan koershuis

En zelf renden wij ook mee

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!