Met bijna 4.000 deelnemers aan de Diepe Hel Holterbergloop 2017 en 8.500 uitgedeelde bekers met Iso Drink bij de finish locatie en 2 pauzeposten, mag de editie een groot succes genoemd worden. De bekers lagen verstrooid over de weg in het finish gebied en onderweg. Alles is weer netjes opgeruimd en we hebben vele blije gezichten gezien. Mooi!

Niet alleen wij, maar ook de organisatie kijkt terug op een erg geslaagd event. Vele PR’s gingen eraan en de finish werd door de runners gevierd met een prachtige medaille. Geheel in het teken van de 30e editie alweer. Het is knap hoe de organisatie dit event neerzet. Op niveau! Naast Iso Drink werd er ook fruit geregeld in de vorm van bananen en sinaasappels.

Bij de finish hebben wij de runners opgevangen. Ook onderweg was er voldoende. Twee posten kwamen de runners tegen op het 21km lange parcours tussen Holten en Nijverdal. In onze optiek een van de mooiste runs van Nederland. Misschien wel de allermooiste. Want welke wegrun kent een mooier parcours dan de prachtige Holterbergloop…..?

Diepe Hel Holterbergloop 04

Dank weer aan de organisatie voor de samenwerking. Dank ook vooral aan alle deelnemers die bij de finish leuke reacties gaven. Merci Beaucoup!

Diepe Hel Holterbergloop 02 Diepe Hel Holterbergloop 03

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!