9 - Diet Protein & Video's en Recepten | Oct 31, 2017 | 0 Comments

Hét recept voor Diet Protein Cappuccino

Diet Protein Cappuccino. Het is de ‘aparte’ smaak onder de Diet Protein smaken. Een artikel omdat juist deze smaak extra aandacht vraagt om de lekkerste Cappuccino variant te bereiden. Een ietwat ander advies dan bij de andere smaken. Daarom dit blog artikel. Onderstaand recept inspiratie geeft de lekkerste smaak Cappuccino. Althans, als je het ons vraagt. We maakten diverse voorbeeldrecepturen. Onderstaand recept is dan ook een ware aanrader. Diet Protein in de smaak Cappuccino is door dit recept wat ons betreft een ideaal product als start van de dag. Of als tussendoortje. Wil je in de avond gezond ‘snacken’? en, niet de verleiding kunnen weerstaan – nog laat op de avond – van verkeerde voeding na een training? Laat je ook dan verrassen door onze inspiratie recepten tip voor Diet Protein Cappuccino. Wij geven dé tip over dit onvergelijkbare product in spierbehoud en gewichtsverlies. In de bijzondere ‘aparte’ smaak Cappuccino. Lets go!

PECAN NOTEN & WALNOTEN | DÉ CAPPUCCINO TASTE

Alle smaken Diet Protein zijn heerlijk te bereiden met (vers) fruit. Met uitzondering van deze smaak. Voor de afwijkende ‘aparte’ smaak Cappuccino zijn het de pecannoten en walnoten die wat ons betreft dé smaakmakers zijn. Voeg een handje vol walnoten en pecannoten toe aan Diet Protein. Neem als basis water of voor een vollere smaak gebruik je melk. Mager, halfvol of volle melk.

Diet Protein Cappuccino overzicht

HAVERMOUT EN/OF BRINTA

Naast de pecannoten en walnoten – en als basis melk of water – , kan je de shake meer volume, ‘inhoud’ en meer voedingsstoffen geven door gebruik te maken van havermout. Ook is toevoegen van brinta een goede optie. Een combinatie van beide kan ook goed. Speel met de hoeveelheid havermout/brinta; het aantal toe te voegen eetlepels varieert van 3-8.

Diet Protein Cappuccino bereiden

DIET PROTEIN TOWER | STAAFMIXER/BLENDER | BEWAAR BLIK

Bereid je Diet Protein shake met een staafmixer of blender. Daarmee bereid je de lekkerste shakes. Vele malen lekkerder dan wanneer je het enkel schud/bereid in de shakebeker. Dat kan prima als je super snel je Diet Protein shake wilt bereiden, maar de smaak wordt veel lekkerder als je de staafmixer of blender gebruikt. In het geval van gebruik van pecannoten of walnoten is gebruik van een staafmixer of blender uiteraard een must have.

De Diet Protein Tower is handig om mee te nemen. Het bevat 3 compartimenten. De 3 losse delen kan je op elkaar draaien of afzonderlijk meenemen. Handig om de volgende ingrediënten in te doen: Diet Protein poeder, walnoten en pecannoten.

Diet Protein zit in een zak verpakking. Wij maakten een handig en luxe bewaarblik. Met een grote vulopening kan je eenvoudig scheppen vanuit het luxe blik. Daarnaast staat het blik erg mooi in je keuken(kast).

Wil je meer inspiratie om andere smaken op de lekkerste manier te bereiden? Bekijk dan de video die wij maakten. Via deze link Diet kan je zowel de video bekijken als Diet Protein online bestellen.

Diet Protein Cappuccino receptinfo

HÉT RECEPT VOOR DIET PROTEIN CAPPUCCINO

BENODIGDHEDEN

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!