Nieuws | Nov 1, 2017 | 0 Comments

UITNODIGING: Henk-Jan Koershuis spreekt in Rabo Ondernemerscafe

Succesvol ondernemen en een gezonde levenstijl binnen je eigen bedrijf

Op dinsdag 7 november organiseert de Rabobank het Ondernemerscafé. Na een kleine maaltijd beginnen we de avond plenair met een talk van Henk Jan Beltman, Chief Chocolate Officer van Tony’s Chocolonely. Hij vertelt hoe een bedrijf kan ontstaan vanuit passie en een meer dan duidelijke missie: de cacao-industrie 100% slaafvrij maken.

Na de Talk van Tony’s Chocolonely kun je kiezen uit drie thema-sprekers. Een van de sprekers is onze collega Henk-Jan. In rap tempo zal hij vol passie en energie spreken over zijn geliefde onderwerp: (on)gezonde voeding. Hoet het kan dat ‘we’ toch ‘allemaal’ te dik zijn. Wat de gevolgen zijn voor onze gezondheid. Dat de BV Nederland misschien wel op knappen staat. En dat wij met zijn allen ‘totaal de weg kwijt zijn’, als het gaat om gezonde voeding. Hij neemt hierbij stelling in. Loopt niet weg voor de discussie en durft zijn stelling uit te dragen. Maar ook komt hij met ideeën hoe we het beter (gezonder) kunnen maken met zijn allen.

Hij zal dus ook spreken over de rol van voeding en wat het voor een bedrijf kan betekenen: hoe je een gezonde levensstijl introduceert binnen je eigen bedrijf? Hij spreekt hierbij over zijn ontwikkelde programma ‘De Beste Verliezer’ voor bedrijven. Tevens neemt hij je mee in het verhaal “SportvoedingWebshop.com van zolderkamer tot Benelux marktleider”. Hij deelt hierin de succesfactoren die SportvoedingWebshop.com heeft gebracht tot waar zij nu staan.

De andere sprekers zijn Niels Mulder van horecabedrijf Nielz die het gaat hebben over hospitality en Ludo Baauw van Intermax; hij spreekt over cybercrime en het voorkomen van een datalek.

HENK-JAN KOERSHUIS VAN SPORTVOEDINGWEBSHOP

Als het gaat om voeding, dan kom je al snel uit bij Henk-Jan Koershuis van SportvoedingWebshop. De gedreven en enthousiaste sportvoedingsdeskundige is geen onbekende in de (top)sportwereld. Met veel passie werkt hij voor tal van professionele atleten en teams, waaronder vele wereld- en Olympisch kampioenen. Bij het Ondernemerscafé geeft hij een unieke kijk en waardevolle tips over zijn reis van ‘De weg van zolderkamer naar Benelux marktleider. Hij deelt hierin de successen, op weg naar succesvol groeien. Daarnaast vertelt hij over zijn programma ‘De Beste Verliezer’ voor bedrijven, voor fitte medewerkers. Henk-Jan is van mening dat velen totaal ‘de weg kwijt zijn als het gaat om gezonde voeding’. Hij spreekt gepassioneerd over dit onderwerp hoe jij ook binnen jouw bedrijf een gezonde levensstijl en gezonde voeding kunt introduceren zonder dat het veel tijd kost. Maar pas op; hij neemt ook stelling in. En loopt niet weg voor zijn uitspraken die hij doet. Die hard of confronterend kunnen zijn als het gaat om zijn beleving rondom (on)gezonde voeding en waar wij met “zijn allen” nou eigenlijk mee bezig zijn….? Uiteraard deelt hij ook zijn ideeën  als het gaat om oplossingen, op weg naar meer gezondheid. “Van aanval tot (mogelijke) oplossing”.

rabobank ondernemerscafe twente

HENK JAN BELTMAN VAN TONY’S CHOCOLONELY

Henk Jan is Chief Chocolate Officer bij Tony’s Chocolonely. Hij wil met het middel chocolade de cacao-industrie 100% slaafvrij maken. Na een carrière bij Heineken, Vrumona en Innocent Drinks, benadert Henk Jan in 2007 Tony’s Chocolonely. Hij wilde een bedrijf overnemen met een positieve impact en zo kwam Henk Jan in 2010 aan bij Tony’s Chocolonely. Hij wilde de missie voor een slaafvrije cacao industrie voortzetten. Tony’s Chocolonely is in Nederland inmiddels goed op de chocoladekaart gezet, nu volgen stapje voor stapje de volgende landen: er is een kantoor in Portland en exploitatie naar Zweden en België is een feit. Ook is het Henk Jan zijn droom een chocoladefabriek te maken, waar mensen hun eigen chocolade kunnen maken en hen daarnaast te informeren over de welstanden in de cacao industrie. Een heuse choco-experience! Het doel is niet alleen Tony’s chocolade slaafvrij maken, maar alle chocolade wereldwijd. 

rabobank ondernemerscafe twente

PROGRAMMA 7 NOVEMBER

  • 18.00 uur | ontvangst met kleine maaltijd
  • 18.30 uur | Henk Jan Beltman, Chief Chocolate Officer bij Tony’s Chocolonely, aan het woord
  • 19.30 uur | Workshop naar keuze:
  1. Henk-Jan Koershuis van SportvoedingWebshop: Over de rol van voeding en wat het voor een bedrijf kan betekenen: hoe je een gezonde levensstijl introduceert binnen je eigen bedrijf. Hij spreekt hierbij over zijn ontwikkelde programma ‘De Beste Verliezer’ voor bedrijven. Tevens neemt hij je mee in het verhaal “van zolderkamer naar Benelux marktleider”.
  2. Niels Mulder van Horecabedrijf Nielz over Hospitality
  3. Ludo Baauw van Intermax over cybercrime en het voorkomen van datalekken
  • 20.30 uur | Netwerkborrel
  • 21.30 uur | Einde Ondernemerscafé

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan. Vol = vol. Meer informatie en aanmelden, kan via deze link.

 

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!