Nieuws | Dec 4, 2017 | 0 Comments

FIRST ENERGY GUM gratis bij je bestelling. De nieuwe energiebron voor sporters

We zijn altijd op zoek naar wat nieuws. Of het nou gaat om onze nieuwe kledinglijn, onze productlijn of een mooie samenwerking met andere bijzondere partners. Een van onze partners is FIRST Athletes Energy Gum, van mede-oprichter en oud Olympisch kampioen Mark Tuitert. We gingen met elkaar in gesprek. Een mooie samenwerking is het gevolg. Ook Mark willen wij de ruimte geven op ons blog om zijn verhaal te doen over zijn nieuwste product. Onderstaand het verhaal van Mark.

CLEAN ENERGY IN DE VORM VAN PURE CAFEÏNE

Beste Sportvoedingwebshop bloglezers, mijn naam is Mark Tuitert, olympisch kampioen schaatsen van 2010 en tegenwoordig mede-oprichter van een geheel nieuw sportproduct; First Athletes Energy Gum.

Energiedrankjes ken je waarschijnlijk wel, maar energie kauwgom? First is een nieuwe energie kauwgom met een vloeibare vulling die bestaat uit pure cafeïne en B-vitamine die focus, kracht en uithoudingsvermogen bevordert. Het is bekend onder atleten en sportwetenschappers dat cafeïne werkt, maar veel mensen weten niet dat kauwgom de beste manier is om het tot je te nemen.

first athletes energygum

Tijdens mijn carrière had ik nog geen energie kauwgom voorhanden. Ik dronk meestal een dubbele espresso voor de start van mijn wedstrijden of zware trainingen. Het probleem daarvan was dat koffie laxeert en andere cafeïnehouders zoals pillen of energiedrankjes waren meestal ook niet ideaal, omdat ze suikers of aspartaam bevatten en pas werken na minimaal 45 minuten. Ik besloot daarom zelf een energie gum te produceren.

De kracht van First Athletes Energy Gum is dat de cafeïne al binnen 10 minuten via de slijmvliezen wordt opgenomen in je bloed, waardoor je vrijwel direct de opwekkende werking voelt. Naast het sporten, gebruik ik First vaak ook als opkikker tijdens het autorijden en ik heb daarom altijd een pakje in mijn auto liggen.

ALLES DRAAIT OM SPORT, PRESTATIES EN GEZONDHEID

Het is mijn persoonlijke missie een bijdrage te leveren aan de beleving van sport, de gezondheid van mensen en het benutten van talent. Dit doe ik op het snijvlak van media, sport en gezondheid. Het zijn simpelweg de thema’s waar ik blij van word om mee bezig te zijn, vandaar de geboorte van FIRST. Met Henk-Jan Koershuis had ik vandaar ook snel een klik. Sportvoedingwebshop.com streeft hetzelfde na en daarom hebben we een leuke actie bedacht voor alle sportliefhebbers.

TEST FIRST NU ZELF

Een uitgebreid gezelschap topsporters, zoals Mathieu van der Poel, Dylan van Baarle, Marit Bouwmeester, Kai Verbij maar ook straaljagerpiloten gebruiken FIRST. Ze nemen onze gum voor een training, wedstrijd, vlucht, examen of gewoon als opkikker. Het is erg motiverend om positieve reacties te ontvangen van al deze mensen die gedreven zijn om het beste uit zichzelf te halen, dag in dag uit.

first athletes energy gum

Speciaal voor sporters van SportvoedingWebshop.com bied FIRST een korting aan van 25% op First Energy Gum. Bestel FIRST hier met de code FIRST25 (geldig t/m 31 december 2017). Natuurlijk zou ik het ook erg leuk vinden om jullie reactie te horen op onze Facebook of Instagram!

Sportieve groet, Mark Tuitert

first athletes energy gum

Fotograaf: Martijn Pauw

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!