Nieuws | Dec 19, 2017 | 0 Comments

Bordan in voorbereiding op Tot de nek in de Drek

Bordan Accountants & Adviseurs zal met een aantal teams gaan deelnemen aan Tot de Nek in de Drek. Henk-Jan Koershuis, verzorgt vanuit SportvoedingWebshop.com met regelmaat trainingen en gezondheidstrajecten voor bedrijven. Naast het lifestyle programma De ‘Beste Verliezer’, dat hij ‘doceert’ binnen bedrijven, biedt SportvoedingWebshop.com ook de mogelijkheid tot fysieke trainingen. Speciaal voor Bordan Accountants & Adviseurs heeft hij een 8-weekse training opgezet. Zelf werd Henk-Jan 2e bij de afgelopen editie. De gedreven sportman weet dan ook hoe je je moet voorbereiden op een dergelijk event. De medewerkers zullen optimaal en met veel enthousiasme en energie worden voorbereid. Op 7 juli kan er in Vjenne vol gas over het parcours ‘gevlogen’ worden. Waarbij de winst is: allemaal de finish behalen op een verantwoorde goede manier. Dát is het podium en de echte medaille! Kortom; trainen ongeacht welk niveau, basis en achtergrond.

bordan accountants en adviseurs 8 BEDRIJFSTRAININGEN | GEZONDE FITTE MEDEWERKERS

Je kan op een hutje op de hei gaan zitten, maar… deelnemen aan een sportevent is veel leuker. En effectiever ook! Als je met collega’s letterlijk veel energie geeft, krijg je daar als team en bedrijf ontzettend veel voor terug. Het is goed voor de teambuilding, de sfeer en daarnaast verhoogt het aantoonbaar de arbeidsproductiviteit. Ook heeft het een positief effect op het ziekteverzuim. Kortom; een goede keuze van Bordan om met enkele teams deel te nemen aan een sportief event. Bordan is één van de bedrijven die getraind wordt door SportvoedingWebshop.com.

Wil je ook met je bedrijf begeleid worden? Stuur dan je verzoek en wensen per email naar info@sportvoedingwebshop.com

henkjan koershuis tot de nek in de drek 02 2017

henk-jan koershuis

De trainingen zijn vooral fysieke trainingen. Met andere woorden: “HUPPAAATEEEJ in beweging met zijn allen” . De eerste training start in het Experience Center. Daar zal een uitleg gegeven worden over de rol van gezonde basisvoeding. Ook zal sportvoeding onder de aandacht komen. Na de eerste training / meeting in het Experience Center, zullen de trainingen aanvangen bij de Bordan. Medewerkers kunnen tegen het einde van de werkdag omkleden. Henk-Jan staat klaar bij de deur en …. Lets start!! Ter plekke.

En daarnaast:

Maar ook vragen als:

 

henkjan koershuis   diet protein summer

In 2017 trainde een groep van 7 personen 3 maanden onder intensieve begleiding van SportvoedingWebshop.com in de Crossfitruimte van het Experience Center | ter voorbereiding op het event Tot de Nek in de Drek.

Goede basisvoeding is key! Maar wil je optimaal fit, slank en sterk aan de start te verschijnen? Dan is het gebruik van Diet Protein een goede keuze.

De Beste Verliezer 09 De Beste Verliezer 08 De Beste Verliezer 06 De Beste Verliezer 04 De Beste Verliezer 05   De Beste Verliezer 00

 

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!