Nieuws | Jan 16, 2018 | 0 Comments

Give it a name! SportvoedingWebshop Bandana wordt….?

De SportvoedingWebshop Bandana is binnen! En dat is maar goed ook. Wát een weer! Na de lancering van het nieuwe Elite Line wielertenue, zijn nu ook de Bandana’s binnen. 5 mooie designs. Maar… we hebben nog geen naam. We kunnen het simpelweg noemen: Bandana type 1, …2…. Etc. Maar ja, dat is ook niet echt een aantrekkelijke naam. Dus, als je het leuk vindt? Help ons een handje en bedenk 5 mooie namen.

Een bandana kan je op allerlei manieren dragen. Onderstaand geven wij je al enkele opties. Maar met enige creativiteit kan je ze op vele manieren dragen om je nek, hals of op je hoofd. Ze beschermen je niet alleen tegen de zon of kou, maar nemen ook zweet op. Nooit meer last van zweet in je ogen. Handig dus!

Later deze week zijn de Bandana’s online te bestellen. Met uiteraard de door jullie gekozen 5 namen. Vanaf vandaag al verkrijgbaar in het Experience Center. Naast de zomer designs is er één winter editie. Deze speciale Winter Bandana is wat ons betreft hét ultieme item. Zeer geslaagd. Zelf inmiddels al getest tijdens dit veel te koude weer.

Het bedenken van de nieuwe naam levert je uiteraard ook een gratis exemplaar op. Je stem kan je uitbrengen via Facebook. Check de post van 16 januari.

 Bandana Bandana 00

Bandana000

CADEAUKAART

Als sportmannen in hart en nieren weten wij wat een sporter wil. De bandana’s zijn dan ook ontwikkeld door onszelf. Omdat we van de details houden, hebben zijn ze verpakt op een super gave ‘kaart’. Daardoor is de SportvoedingWebshop.com Bandana niet alleen leuk om te krijgen, maar ook leuk om te geven. Altijd een mooi cadeau voor je sportvrienden.

De zomer en winterbandana’s zijn later deze week online te bestellen. Nu eerst op zoek naar 5 mooie namen…
Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Nu nog 5 mooie namen. Help jij ons mee? Bandana 01 Bandana 02 Bandana 03

WE ZIJN BENIEUWD NAAR JULLIE CREATIEVE INBRENG. THNX ALVAST.

GIVE IT A NAME!

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!