Nieuws | Dec 24, 2018 | 0 Comments

Ze zijn binnen! Winter Glove handschoenen + 10 Natural Energy Bars for free

Ze zijn binnen! De winterhandschoenen. Een mooie aanvulling voor ons toch al mooie assortiment accessoires. De collectie is inmiddels aardig uitgebreid. Van wielerhandschoenen met korte vingers voor de zomer nu ook de winter editie met lange vingers. om dit te vieren – in het kader van ons 10-jarig bestaan – krijg je er in de laatste dagen van december 10 gratis Natural Energy Bars bij.

De collectie is inmiddels aardig groot. Van een totale running kleding lijn tot skeelerpakken. Schaatspakken en niet te vergeten tal van wielersets; van ‘basic’ tot elite en van limited tot 10-years editie. Vier mooie lijnen waaruit gekozen kan worden.

De Winter Glove handschoen is per direct verkrijgbaar in de webshop en uiteraard in het Experience Center in Zenderen. Meer weten? Check meer accessoires of kom langs en ‘passen’.

ALLEN EEN FIJN LAATSTE DEEL VAN DEZE DECEMBERMAAND

wielerhandschoenen en natural energy bar sportreep

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!