Alpe d'huZes | Apr 2, 2013 | 0 Comments

Lezing Alpe D’huZes Hoofdkantoor Deutsche Bank

Op dinsdag 2 april verzorgde sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis een presentatie voor de Deutsche Bank. Een groep van enthousiaste Deutsche Bank medewerkers maakte kennis met de rol van Sportvoeding voor een zwaar evenement dat hen te wachten staat. De Alpe D’huZes 2013. Een geweldig sportieve uitdaging, met uiteraard een bijzonder “emotioneel doel”. Op het hoofdkantoor in Amsterdam werd gesproken over de rol van basisvoeding en waarom sportvoeding het niet alleen makkelijker maakt die berg te beklimmen, maar dat sportvoeding ook bijdraagt aan verantwoord sporten: een zware inspanning vraagt extra brandstof van het lichaam. Mooi om te zien hoe fanatiek de sporters bezig zijn met dit doel.

Sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis sprak over deze functionele sportvoeding, waarom er pasta party’s bestaan en geen pizza party’s, over herstellen tijdens de dag van de Alpe D’huZes, hoe je optimaal kan trainen en veel, veel meer. Het werd een lange, maar gezellige avond. En af en toe moet het kunnen: een pizza op tafel!! Dank mensen van de Deutsche Bank voor de mooie avond.

Een gezellige avond op het hoofdkantoor van de Deutsche Bank te Amsterdam

Mooie groep collega’s | klaar voor het avontuur dat Alpe D’huZes heet | aan goede sportvoeding geen gebrek

Plezier! En petje af: doelstelling 3 keer de Alpe D’huZes beklimmen…. TE VOET!!! Whow!!!

Het passen van de Team kleding van de Deutsche Bank

Nou vooruit dan | Genieten van de Best Pizza in Town

Energierepen, sportdranken, herstelshakes, vele soorten energy gels en meer…. Genoeg keuze! Zeer nuttig bij al die beklimmingen

Genieten tijdens de pauze

Henk-Jan: “Leuk om voor deze groep gesproken te hebben. Mooi om te zien hoe een ieder met zijn doel bezig is en het enthousiasme in deze groep”.

Thumbs UP!

Plezier bij de Deutsche Bank! Goede sfeer onderling bij de collega’s

De ‘laatste’ zaken doorspreken | Aan alles wordt gedacht | Mooie organisatie

Henk-Jan Koershuis: “Beste mensen van de Deutsche Bank. Het was mij een waar genoegen. Dank voor de uitnodiging en leuk jullie allen ontmoet te hebben. Maak er een bijzonder mooie tijd van. Het zal speciaal zijn. Onvergetelijk dit soort ‘zaken’ wat je met en voor elkaar kan doen. Maak het mooi! Sportieve groeten, Henk-Jan Koershuis”.

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!