1 - Over De Beste Verliezer | Dec 14, 2015 | 17 Comments

De Beste Verliezer

Verliezen van slechte eetgewoontes en Verliezen van gewicht

Na twee jaar van voorbereiding presenteer ik niet alleen mijn boek, maar ook Dé vernieuwde versie van De Beste Verliezer. Op 30 januari lanceer ik mijn Beste Masterclass Ever. Een avond vol energie, (on)gezondheid, de weg naar een fit leven en het maximale uit je sport halen. Een avond met GOUDEN BOODSCHAPPEN. Een avond die je níet mag missen. Het boek De Beste Verliezer kan je nu al bestellen.

Wil je bij Dé masterclass en boeklancering aanwezig zijn? Scoor dan je ticket op de website.

FINALLY….!!

Na 2 jaar werken aan de vernieuwde versie van De Beste Verliezer lanceer ik op 30 januari mijn Beste Masterclass Ever. Vanuit mijn hometown Almelo in het prachtige Theaterhotel Almelo. Na honderden lezingen en workshops die ik al heb mogen geven, beloof ik je: dit wordt een bijzondere en waardevolle avond. Een Masterclass en een boeklancering vol energie, veel nieuwe inzichten en Gouden Boodschappen die aankomen”. Ik spreek over de twee grootste epidemieën van deze tijd, namelijk overgewicht en gevaarlijk hoge bloedsuikerspiegels. Ze zijn van ongekende omvang en razen keihard door Nederland.

Boek De Beste Verliezer voorkant

Boek De Beste Verliezer achterkant

DE BESTE VERLIEZER BASE CAMP

Wil je dé ultieme experience ervaren? Ga dan mee met De Beste Verliezer Base Camp. Deze tourt door Nederland en Europa. Wil je er meer over weten? Stuur dan een email naar info@debesteverliezer.com

De Beste Verliezer Base Camp 01

De Beste Verliezer Base Camp 03

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!