Nieuws | Feb 24, 2016 | 0 Comments

SportvoedingWebshop productlijn vaste waarde in Benelux

De wereld is in beweging. Altijd al. En dat zal vast nog lang zo blijven. Niet voor niets ‘luistert’ al jarenlang het succesprogramma van Nederland naar de naam ‘De Wereld Draait Door’. Dat er veranderingen zijn is niets nieuws. Maar ….. veranderingen volgen elkaar de afgelopen jaren in rázend tempo op. De markt is volop in beweging. De faillissementen van V&D, Free Record Shop, sportbedrijf Telstar Holding, Miss Etam, Schoenenreus vele anderen – en recentelijk nog Perry Sport – hakken er behoorlijk in. Het is zeer triest voor een ieder die ermee te maken krijgt. Internet krijgt vaak ‘de schuld’, maar die conclusie is iets te kort door de bocht. Een iets te simpele conclusie. Feit is wél dat internet alles overhoop gooit, maar er speelt veel meer. Er ontstaan nieuwe modellen. Een faillissement ligt altijd op de loer. Het kan ieder bedrijf ‘overkomen’. Niemand is in veilige haven. Ook binnen internet vallen klappen. De goeden blijven over. En er is geen plek voor ‘half werk’. Hoewel wij op dit moment tevreden zijn en we al vanaf de start van ons bedrijf in stijgende lijn zitten is dat geen enkele garantie voor succes voor jaren. Iedere dag topsport bedrijven, dat is wat wij moeten doen. En dat doen we ook. Vol aan de bak! Maximale service en kwaliteit bieden. Maar is dat wel voldoende? Of moet je meer doen om je te onderscheiden en te overleven? Overleven kan immers alleen als je meerwaarde biedt voor de klant en onderscheidend bent. En dat is wat wij zeker willen zijn…

SportvoedingWebshop.com bestaat alweer heel wat jaren. Niets uiteraard in vergelijking met de grote retailers of familie bedrijven die al van generatie op generatie overgaan. Zeer veel respect voor! Want ondernemen is net als sport: wil je presteren? Dan moet je iedere dag topsport bedrijven.

Ons bedrijf startte als twee man zaak. Twee vrienden. Sportmannen. Met een passie voor sport,  ondernemen en ‘tons of energy’. Keyword hierin wat nooit mag ontbreken is dat ene woord: passie! Daaruit ontstond SportvoedingWebshop.com. Inmiddels doorgegroeid naar een team met meerdere collega’s, maar nog veel belangrijker; de sporter: we voorzien inmiddels 100.000 per jaar van sportvoeding. We startten met een aantal merken. Dat ontwikkelde en groeide door naar  zo’n 50 merken. Step by Step ontwikkeld dat. Inmiddels bieden wij het grootste assortiment sportvoeding binnen de duursport in de Benelux. Waarin wij bekend staan om onze professionele adviezen. We beschikken over veel kennis in huis. Toch wilden wij meer. Het was onze droom en onze passie een eigen merk te ontwikkelen. Nu, nog geen jaar later staat het merk als een huis. Inmiddels staan er 8 producten. Als een huis.

MARKT IS IN ONTWIKKELING | HET EIGEN MERK SPORTVOEDINGWEBSHOP.COM STAAT ALS EEN HUIS

Zoals gezegd; de markt is in ontwikkeling. En op persoonlijk vlak wilden we beiden ‘meer’. Onze eigen kennis en ervaring overbrengen doen wij al jaren. Maar met ‘meer’ bedoelen wij: onze kennis en ervaring doorvertalen naar ons eigen merk. Geen concessies aan kwaliteit en het beste te bieden dat er in de sportvoeding markt verkrijgbaar is. “Laat de sporters maar oordelen” is ons motto. De sporter bepaalt ons succes. Wij doen er alles aan om het beste te leveren dat er te maken is in de sportvoeding. Voor de recreant en voor de allerbeste atleten ter wereld. Ontwikkeld vanuit onze slogan: “Goed is niet Goed als je Beter kunt zijn”.

Nu, nog geen 12 maanden na de lancering op 3 april staat ons eigen merk als een huis. De productlijn bestaat momenteel uit 8 verschillende producten. We hebben niet stil gezeten. Dat past sowieso niet bij ons, maar we beseffen ook dat wij continue moeten ontwikkelen en verbeteren. Niet inkakken, maar proberen het beste uit onszelf te halen. Iedere dag. Dat lukt niet altijd, maar we gaan er voor. We zijn trots op het resultaat. We merken dat ons eigen merk ontzettend goed ontvangen wordt. Twee jaar ontwikkeling ging eraan vooraf. En het was het waard.

DE MARKT IS VOLOP IN ONTWIKKELING

Inderdaad….. de markt is in ontwikkeling. Internet heeft al veel ‘overhoop’ gegooid. Wij zijn niet enkel een internet shop die wat repen in een doos verstuurd. We zijn véél meer dan een webshop. Je treft ons aan op tientallen events. Gisteren maakten wij de samenwerking met de Enschede Marathon nog bekend. En recentelijk lanceerden wij voor 900 mensen in een bioscoop ons nieuwste concept ‘De Beste Verliezer’. Dat komt niet zomaar. Dat is gewoon keihard werken en (proberen) de juiste dingen (te) doen. Het zijn zomaar enkele voorbeelden van onze activiteiten. Daarnaast ontvangen wij dagelijks vele mensen in onze winkel. Kom eens langs en ervaar de kracht van een live advies.

Verder bieden wij onze eigen productlijn aan middels de strategie ‘De Beste Sportvoeding tegen de Beste prijs’. Absoluut zéér hoogwaardige producten. En toch tegen een lage prijs. Hoe dat kan? Simpelweg omdat we kiezen voor een nieuw business model. We kiezen er bewust voor om niet te leveren via winkels of tussenpersonen. Het is niet zozeer internet dat de zaken ‘overhoop’ gooit, maar het zit hem vooral in de áánpak van diverse internetaanbieders.


PRODUCTLIJN MET 8 TOP PRODUCTEN | OP NAAR ONS 9E PRODUCT

Ons eigen merk productlijn SportvoedingWebshop.com bestaat inmiddels uit 8 producten. Over enkele weken wordt daar ons 9e product aan toegevoegd. Dat voelt weer als een hele mooie stap. We gaan ervoor om ‘De Beste sportvoeding tegen de Beste prijs’ te leveren. Nu. En in de toekomst. Niemand is zeker in de markt die in ontwikkeling is, maar als sporters kunnen jullie op ons blijven rekenen. We blijven top kwaliteit en vernieuwing nastreven.

Feedback? Reageren? Tips? Ideeën? Twee weten meer dan één. Dus; laat van je horen als je wat kwijt wilt.

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!