Afslanken | Mar 23, 2016 | 0 Comments

SportvoedingWebshop lanceert HYDRATE Fresh Electrolyte

Low Calorie. Electrolyten. Mineralen en zouten.

Met trots presenteren wij ons nieuwste product. HYDRATE fresh electrolyte. De Low Calorie Sports Drink mét Electrolyten, Mineralen en Zouten in de vorm van bruistabletten. HYDRATE fresh electrolyte is verpakt in een handig meeneem buisje. Ideaal om onderweg je Low Calorie Sports Drink ter plekke te bereiden. HYDRATE fresh electrolyte bereid je snel, is praktisch en van hoogwaardige kwaliteit. Een buisje bevat 20 tabletten. Goed voor 20 bidonvullingen en 15 liter HYDRATE fresh electrolyte Low Calorie Sports Drink. Waarom ontwikkelden wij HYDRATE fresh electrolyte? Achtergrond informatie en een nadere blik over ons nieuwste product dat wij met trots toevoegen aan ons assortiment sportvoeding. HYDRATE FRESH ELECTROLYTE IS DIRECT ONLINE TE BESTELLEN.

WAT. WAAROM. HOE? OVER HYDRATE FRESH ELECTROLYTE

HYDRATE fresh electrolyte is ontwikkeld voor:

  1. Sporters die tijdens inspanning onderweg hun Sports Drink willen aanvullen: bruistablet in de bidon, water erbij en klaar.
  2. Sporters die een Low Calorie Sports Drink willen gebruiken
  3. Sporters die veel zweten
  4. Sporters die gevoelig zijn voor een magnesium tekort

LOW CALORIE SPORTS DRINK

Met 0.03 gram suiker per bidon vulling bevat HYDRATE fresh electrolyte eigenlijk geen suikers. Hierdoor is het een ideale drank die je kan gebruiken bij trainingen waarbij je geen extra energie veel wenst. Maar wél de voordelen van aanvulling van mineralen en zouten.

WITH ELECTROLYTES

De bruistabletten zijn ideaal bij langdurige inspanningen. Zeker voor sporters die extra veel van hun lichaam vragen. Hoge inspanning? Voeg dan een bruistablet toe aan je sportdrank of vul 1 bidon met Iso Drink en 1 bidon met HYDRATE fresh electrolyte. Op die manier krijg je de nodige extra elektrolyten binnen. Elektrolyten die een belangrijke rol spelen bij het optimaal functioneren van de spieren.

Op elektrolyten niveau  bevat het:

ISO DRINK OF HYDRATE FRESH ELECTROLYTE?

Goede vraag! Iso Drink is By Far ons meest verkochte product. En niet voor niets. Het is in onze optiek de absolute top onder de sportdranken in de wereld van sportvoeding. Dat durven wij gerust te zeggen. Een 2-in-1 drank die je ook kan mixen als dorstlesser.

Waarom dan toch kiezen voor HYDRATE fresh electrolyte? Heel simpel:

  1. Ten eerste is het heel handig om een bruistablet mee te nemen. Of dat nou naar de sportschool is of om bij een pauzepost snel je Sports Drink aan te vullen. Dat kan veel makkelijker met HYDRATE fresh electrolyte.
  2. Ten tweede kan je voor HYDRATE fresh electrolyte kiezen omdat dit product geen glycogeen bevat. Je kan het dus gebruiken bij zowel de korte als lange trainingen om niet teveel energie binnen te krijgen en wél de voordelen te ervaren van extra mineralen.
  3. Ben je erg gevoelig voor spierkramp? Zorg dat je genoeg elektrolyten en mineralen binnen krijgt. Dit kan d.m.v. een tablet HYDRATE fresh electrolyte toe aan Iso Drink. Hydrate bevat o.a. magnesium. Magnesium draagt bij aan een normale werking van de spieren.
  4. Het is zeer goed en eenvoudig te combineren met het gebruik van Diet Protein

GEBRUIKSADVIES HYDRATE FRESH ELECTROLYTE

HYDRATE FRESH ELECTROLYTE POSITIONERING | 100% DE LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Zoals je van ons gewend bent maken we de beste sportvoeding producten tegen de beste prijs. Althans, daar doen wij ons uiterste best voor. Aan jou om te oordelen of wij slagen in top kwaliteit producten. Zelf denken wij dat HYDRATE fresh electrolyte een goede aanvulling is en van hoge kwaliteit.

Wij bieden HYDRATE fresh electrolyte aan tegen de allerlaagste prijs in de markt. 20 bidon vullingen voor slechts €5.95. Vergelijkbare prijzen in de markt voor 20 tabletten liggen op €9.95. Kwaliteit staat altijd voorop. Géén concessie aan kwaliteit! Maar daarnaast bieden wij ook nog eens de laagste prijs. Dit omdat we alle schakels eruit halen door het simpelweg aan te bieden zonder winkels of andere verdelers. Resultaat is niet alleen een topproduct, maar ook de laagste prijs. HYDRATE FRESH ELECTROLYTE IS DIRECT ONLINE TE BESTELLEN.


Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!