Nieuws | Jul 18, 2017 | 0 Comments

Henk-Jan wint Parelloop 2017

Onze collega sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis wint de Parelloop 2017. Op vrijdag 14 juli nam hij deel aan de 6.5km Parelloop in Vasse. Op een prachtig terrein battelde hij onder andere met Harald Derks. Samen liepen zij de wedstrijd en op de finish was het verschil slechts 15 seconden. Een prachtige run waar ook SportvoedingWebshop.com partner van is. De start finish boog stond zoals zo vaak ook dit keer weer de sporters ‘op te wachten’ bij de finish. Na eerder al enkele tweede plaatsen bij de Dom Verdan loop en de Tot de Nek in de Drek was er dit keer de winst. De sporters ontvingen bij de finish de 2-in-1 drank Iso Drink. De Pareloop organisatie was in handen van o.a. Jan Wulling en Saskia Bekhuis. Al vele jaren in de sport wereld te vinden en zelf ook meerdere titels behaald in de triathlon sport.

TEST CASE BEETJUICE CONCENTRATE

Henk-Jan: “In de afgelopen periode heb ik BeetJuice Concentrate getest. Hoewel het een relatief korte wedstrijd is, heb ik de Beetjuice getest in aanloop naar deze wedstrijd. Puur om te kijken of ik een verschil ervaar ten opzichte van andere wedstrijden van de afgelopen periode. Dat ik nu eerste word, zegt natuurlijk niets. Althans, niet alles. Het heeft vooral te maken met de competitie en het deelnemersveld. Als ik een Wiezoloop Wierden loop, word ik vérre van eerste, dus alles in perspectief zien uiteraard. Waar het mij omgaat is: hoe kan ik het maximale uit mijzelf halen? En wat is hierin de rol van BeetJuice Concentrate. Dieper Gaan, dat is wat wij beloven door het gebruik van BeetJuice Concentrate. Uiteraard sta je achter je eigen ontwikkelde producten, maar ik ben er ook écht van overtuigd dat BeetJuice Concentrate bijdraagt aan mijn prestaties. In dit geval heb ik het product 7 dagen voorafgaand gebruikt. 7 dagen lang, elke dag 1 flesje. En de laatste zo’n 2 uur voorafgaand aan de wedstrijd. Een mooie testcase om te zien wat het effect is van BeetJuice Concentrate. Wens je meer advies over bietensap en beta alanine, laat je dan gerust voorlichten in ons Experience Center of stel je vraag via info@sportvoedingwebshop.com. Langs komen kan ook net zo goed. Mijn collega Gert staat jou graag te woord in het Experience Center en kan je meer dan goed adviseren over het juiste gebruik van BeetJuice Concentrate, of andere zaken”.

bietensap beetjuice concentrate sportvoedingwebshop

Wij danken de organisatie voor de samenwerking. Op naar volgend jaar. Tot in 2018!

Parelloop 2017 in Vasse Parelloop 2017 Vasse Parelloop Henk-Jan Koershuis

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!