Nieuws | Nov 9, 2018 | 0 Comments

SportvoedingWebshop viert 10-jarig jubileum

Uitnodiging zaterdag 1 december 14:00-16:00 uur

Op zaterdag 1 december bestaat SportvoedingWebshop.com 10 jaar. Een uniek moment dat wij niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Samen met ‘onze’ sporters gaan we dit op 1 december vieren. We nodigen jou daar voor uit. Wat 10 jaar geleden begon op een zolderkamer, als een droom van 2 Best Friends  groeide uit tot een Benelux Marktleider positie. In de afgelopen 10 jaar is ontzéttend veel ondernomen. Een bijzonder moment om terug te kijken. Én vooruit te kijken. Wij willen dit graag vieren met de sporters. Hoe gedreven en enthousiast wij ook zijn: zonder de sporters is er géén SportvoedingWebshop.com. En wij beloven: het wordt een mooie middag. Daarnaast ontvangen álle bezoekers een speciaal 10 year limited Performance Socks, t.w.v. €9.95. Alleen dát al is een reden om te komen. Onze nieuwste product uit de ….. speciaal ontwikkelde 10-years limited kleding lijn, de lijn die wij deze middag ook zullen onthullen.

10 jaar jubileum sportvoedingwebshop

DE SPORTER CENTRAAL

Als er iets is dat SportvoedingWebshop.com typeert is dat wij áltijd denken en handelen vanuit de sporter. Als sportmannen in hart en nieren gaat het om de sporters. Zíj willen datgene wat zij willen. Niets meer. Niets minder. Wat dat betreft is ondernemen simpel. Dóen wat de mensen graag willen. Vul aan met een smile, energie en enthousiasme. Dat kost niets.

In alles wat wij de afgelopen 10 jaar ondernomen hebben, stond altijd de sporter centraal. Als team fietsen, rennen, fitnessen en voetballen wij zélf. Alle collega’s ademenen sport. Aangejaagd door ons als oprichters en inmiddels ondersteund door een geweldig team dat groeide van 2 naar vele collega’s. Waarbij de familie altijd een nadrukkelijke schakel is geweest in al die jaren.

Wij vinden het dan ook zeer gepast om juist de sporters op 1 december een bijzondere plek te geven. Hoe wij dat gaan doen? Laat je verrassen. Maar er is meer…

SportvoedingWebshop Henk-Jan Koershuis Gert Korblet

RUIM 315 MILJOEN

We hebben een mooi programma in elkaar gezet. We nemen jullie mee in de wereld van SportvoedingWebshop.com. Veel kennen jullie al van ons. Maar lang niet alles. Wat gebeurde er achter de schermen? Wat zijn de verhalen, die nooit verteld zijn? Wat was de mix om te komen tot dit succes? En wat betekent voor ons succes? Wat drijft ons?

10 jaar. Het staat gelijk aan ruim 315 miljoen seconden. Een seconde is niets. Tik. Tak. Tik. Tak. En weg. Zoals een seconde wegvliegt, zo vlogen ook de weken bij ons voorbij. Weken voelden aan als dagen. Maanden voelden aan als een week. We hebben zó ontzettend veel ondernomen al die jaren, dat wij jullie graag hier in meenemen. Wij kijken terug. En ook vooruit.

HET PROGRAMMA

 

WAT IS JOUW GOUDEN 10-JAAR PLAN/IDEE?

We sluiten het 10-jarig jubileum feest af met ons 10-jaar toekomst plan. SportvoedingWebshop.com op naar 2028. Eén ding is zeker: de komende 10 jaar staan ook de sporters centraal. Wij leren ontzéttend veel van jullie. Daarom vragen wij: wat is volgens jou hét idee dat wij moeten uitvoeren op weg naar 2028? Waar moeten wij ‘naar toe’ werken? Wat is een kans? Wat kunnen wij verbeteren? Deel je idee in het opgave formulier (zie hieronder de opgave link).

Hoe moet volgens jou SportvoedingWebshop.com eruit zien in 2028? De leukste ingezonde ideeën delen wij tijdens het 10-jarig jubileum feest op 1 december.

* Maak ons beter! Deel jouw idee via de onderstaande opgave link

LANCERING 10-YEARS LIMITED KLEDING LIJN | VOOR IEDEREEN GRATIS PERFORMANCE SOCKS T.W.V. €9.95

Speciaal voor het 10-jarig jubileum hebben wij een kledinglijn ontwikkeld. Bestaande uit een Running en Cycling kledinglijn. We showen deze prachtige lijn op 1 december. Onderdeel van deze Running en Cycling lijn zijn 10-years limited Performance Socks. Elke bezoeker ontvangt een gratis paar Performance Socks t.w.v. €9.95.

Op voorwaarde dat je bent ingeschreven voor deze dag

10 jaar jubileum sportvoedingwebshop

Via deze link kan je je opgeven voor het 10-jarig jubileum feest van SportvoedingWebshop.com

In de afgelopen 10 jaar is ontzettend veel voorbij gevlogen. Véél te veel om in deze aankondiging al aan te halen. Daarmee zouden wij bepaalde herinnerinen en mensen te kort doen. We vertellen jullie véél meer op 1 december. Daarom in algemene zin vanaf deze kant nu al…

VEEL DANK, AAN FAMILIE, VRIENDEN EN ÁL DIE SPORTERS! DANK VOOR DE ENORME SUPPORT DIE WIJ IN DE AFGELOPEN 10 JAAR MOCHTEN ONTVANGEN. ZONDER JULLIE IS ER GÉÉN SPORTVOEDINGWEBSHOP.COM

HOPELIJK TOT ZIENS OP 1 DECEMBER IN ONS PRACHTIGE EXPERIENCE CENTER TE ZENDEREN.

All the best! Namens ons gehele Team,

Gert & Henk-Jan | Sportmannen. Best Friends. Zwart-Wit Oranje harten. Vakidioten.

Ps. Het Experience Center van Kish.nl en Horlogeband.com is deze middag ook geopend. Je bent daar al eerder welkom, dus kom gerust eerder als je wenst.

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!