Nieuws | Nov 19, 2018 | 0 Comments

Gratis Limited sportsokken voor iedereen op 1 december

De eerste 100 sets liggen klaar… de 10-years limited Performance Socks. Nog even en het is zover: op 1 december vieren wij van 14:00-16:00 uur ons 10-jarig jubileum feest. Alle bezoekers ontvangen een paar Performance Socks. Gratis.

Tijdens het 10-jarig jubileum feest op 1 december presenteren wij ook de nieuwe Limited 10-years kleding lijn. Wij zijn er enthousiast over.

TOEKOMST PLANNEN

Wat we ook tof vinden is het delen van onze toekomst plannen. Velen hebben al de nodige ideeen met ons gedeeld hoe zij graag SportvoedingWebshop.com zien in 2028. Deze door jullie ingebrachte ideeën nemen wij mee in overweging. Het geeft ons veel energie als jullie ideeen met ons delen. Dank aan diegenen die ons voorzien hebben van mooie ideeen.

Wij werken nog even hard door. op weg naar 1 december. Jongens, het wordt een mooie dag hoor. En jij gaat in ieder geval dan naar huis met een paar hele mooie …. Performance Socks uit de Limited Edition.

sportsokken limited 10 jaar

Heb je je nog niet ingeschreven? No Problem. Inschrijven voor het 10-jarig jubileum feest kan nog steeds.

TOT 1 DECEMBER

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!