Nieuws | Dec 24, 2018 | 0 Comments

Peter Liemburg. Van klant tot bruiloft.

2008-2018 10 jaar SportvoedingWebshop.com. Tijdens het 10-jarig jubileum feest met als thema ‘De Sporter Centraal’ zaten diverse sporters aan tafel. De komende weken delen wij hun verhaal. Over speciaal opgebouwde banden met ‘onze’ sporters. Een van de sporters is Peter Liemburg. Sporter van het eerste uur. We kwamen zelfs op zijn bruiloft van hem en Marleen…..

WAT IS JE SPORTVERLEDEN EN WAT DOE JE MOMENTEEL AAN SPORT?

Sportief zijn hoort bij me. De mensen die mij kennen weten dat als geen ander. Het begon op 6 jarige leeftijd al met voetbal en schaatsen. In beide sporten heb ik uiteindelijk leuke successen behaald. Op mijn 16e ben ik gestopt met voetbal en ging ik door met schaatsen. Dit was tot mijn 21e waarin ik de laatste 3 jaar een combinatie maakte van schaatsen en 3/4 triatlons.  Door mijn werk (landelijk) kon ik dit niet meer volhouden. Lange werkweken en weinig rust zorgden ervoor dat ik een flinke stap terug moest doen. Dit paste absoluut niet bij me dus ik zocht naar iets wat ik relatief eenvoudig kon doen. Ik koos toen voor het hardlopen ook al kwam er vaak niets van terecht. Toch onderhield ik het lopen en daarmee ook mijn conditie. Uiteindelijk ook nog op de MTB gestapt en het tijdrijden weer op kunnen pakken totdat ik in 2008 een ernstig motorongeval kreeg en ik even niet meer wist hoe nu verder. Maar, ik moest en zou weer sporten, hoe dan ook! Tot overmaat van ramp verbrijzelde ik in 2011 mijn enkel ook nog eens en was ik absoluut terug bij af. Ik ben toen door een enorm diep dal gegaan. Geduld, geloof in jezelf en kijken waar je naar toe gaat waren mijn sleutelwoorden destijds. Ongeveer een jaar later liep ik 2km “hard” en heb ik enorm staan huilen. Dit voelde voor mij als absolute overwinning en ik wist dat ik “coming back” zou zijn. Mijn geduld en eeuwige steun van mijn vrouw Marleen hebben daar zeker aan bijgedragen.  Sindsdien houd ik mij alleen nog maar bezig met hardlopen en ben ik gedrevener en competitiever dan ooit. Mooie PR’s kunnen lopen ook al was dat soms niet gemakkelijk. Ik ben dan ook enorm trots op mezelf dat ik sta waar ik nu sta. Misschien wel de allergrootste overwinning op sportief gebied na al die jaren!

peter liemburg00 klein

AL LANGE TIJD MAAK JE GEBRUIK VAN SPORTVOEDINGWEBSHOP.COM PRODUCTEN. WAAROM?

Toen ik serieuzer en vaker ging trainen na mijn verbrijzelde enkel bleek dat ik behoefte had aan een aanvulling op mijn gewone voeding. Ik ben toen gaan zoeken op internet en kwam op de site sportvoedingwebshop.com uit. Als proef heb ik toen een aantal “dingetjes” besteld en ben ik dit gaan proberen in trainingen maar ook in wedstrijden. Een schot in de roos zo bleek! De aanvulling waar ik naar zocht had ik gevonden. Als je dus iets serieuzer traint en met je sport bezig bent is sportvoeding zeker geen overbodige luxe kwam ik toen achter.

10 JAAR svws 10

Peter aan het woord tijdens het 10-jarig jubileum feest op 1 december 2018

JE HEBT ZELFS EIGENAREN GERT & HENK-JAN OP JULLIE BRUILOFT UITGENODIGD. DAT IS ERG BIJZONDER. HOE IS DAT ZO ONTSTAAN?

Na mijn eerste bestelling bij deze enthousiaste jongens en wat heen en weer gemaild werd ik door hen uitgenodigd om eens langs te komen voor een kop koffie. Nou, dat heb ik geweten. We hebben veel over sport en sportvoeding gesproken en er was wederzijds vertrouwen. Na dat kopje koffie bestelde ik vaker sportvoeding en ontstond er een sportieve en persoonlijke band tussen ons. De SportvoedingWebshop Lageveld lopen, ik werd zomaar 2e in de cross competitie, de fotoshoot en leuke middag met de kledinglijn en ga zo maar door. Altijd maar weer die persoonlijke benadering van Henk-Jan en Gert. Toen ik in 2015 ging trouwen aarzelde ik dan ook geen moment, het zou toch wel een mooie stunt zijn als beide mannen erbij zouden zijn? Marleen en ik hebben ze toen uitgenodigd waarop we al vrij snel een reactie kregen dat ze absoluut zouden komen! Het gaf aan hoe de band was (en nog steeds is) tussen ons.

peter liemburg sportvoedingwebshop

Peter Liemburg 04

WAT ZOU JE OOIT NOG WILLEN AANGAAN ALS SPORTIEVE UITDAGING?

Ik zou heel graag in 2019 de Stelvio halve marathon willen lopen in Italie. Die staat hoog op mijn “to do” lijstje. Een zware halve marathon en daardoor juist een trigger! Ook zou ik graag revanche willen nemen op mijn enige marathon die ik heb gelopen. Ook al was het een enorme overwinning in 2014 na alle ellende waar ik door heen was gegaan, hij ging absoluut niet zoals ik voor ogen had. Kortom, nog een keer een marathon lopen maar dan goed want ja, goed is niet goed als je beter kunt zijn, nietwaar? 😉

 

WAT IS JE FAVORIETE SPORTVOEDINGWEBSHOP.COM PRODUCT EN WAAROM?

Het spijt me, haha, maar ik heb drie favoriete producten die ik ten allen tijde op voorraad heb. Het zijn de gel drink orange, de long energy drink en de hydrate elektrolyte bruistabletten waarbij ik eerlijkheidshalve moet zeggen dat ik dat laatste product wel erg top vind!

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!