Nieuws | Feb 4, 2019 | 0 Comments

Midwinter Marathon Apeldoorn 12.000 hardlopers met Iso Drink

Wát een event! De Midwinter Marathon Apeldoorn is al decennia lang een top event. In 2019 waren wij erbij. Onder práchtige omstandigheden mochten wij ontelbaar veel lopers voorzien van Iso Drink en Gel Drinks. Het is een hele operatie, maar elke keer is het het weer waard. Een event dat enkel mogelijk is door ontzéttend veel vrijwilligers. Zonder hun inzet bestaat het event simpelweg niet. Alle lof dus naar al die hardwerkende vrijwilligers.

Wij waren er ook bij. Met een práchtige opstelling voorzagen wij lopers, lopers en nog eens lopers….

GEL DRINK VOOR DE 25KM HARDLOPERS

Voor alle sporters op de 25km stonden wij op post 3 een Gel Drink uit te delen. Op volle snelheid werden ze aangegrepen. Of vlogen ze per ongeluk uit de hand. Wij renden er achter aan om de Gel Drink tóch nog even mee te geven. Al rennend. Het was mooi om te doen. De Gel Drink is uitgegroeid tot Nederlands meest gebruikte Energy Gel in de hardloop wereld.

APELDOORN BEDANKT VOOR DE PRACHTIGE SAMENWERKING

Midwintermarathon sportvoeding 00 Midwintermarathon sportvoeding 01 Midwintermarathon sportvoeding 03 Midwintermarathon sportvoeding 04

De Beste Verliezer midwintermarathon

De Beste Verliezer Base Camp Caravan is ook aanwezig | Sporters helpen met een ultieme weg naar gezondheid

 

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!