Nieuws | Mar 14, 2019 | 0 Comments

Fitland Mill gaat voor Spinningmarathon met SportvoedingWebshop

Op 14 maart om 18:00 uur gaat het spektakel van start bij Fitland in Mill. De bijzondere sportschool waar zelfs een heliktoper bínnen in de fitness club hangt heeft de omgeving gemobiliseerd om 4 uur lang te gaan trappen. SportvoedingWebsohop.com is erbij. En veel belangrijker; er wordt geld ingezameld voor het goede doel. Diverse instructeurs gaan 4 uur lang volle bak geven. Net als alle deelnemers.

Manager Maaike Rothof: “Op diverse locaties van Fitland zijn mooie initiatieven opgezet. Zo ook hier in Mill. De mensen worden bedient terwijl ze op de fiets zitten. Mochten ze tussendoor hun sportdrank willen bijvullen, dan zorgen wij daar voor. Met diverse mensen gaan wij ervoor zorgen dat de mensen niet alleen mooie uren van ons mogen krijgen, maar is ook de verzorging in onze handen. We willen de mensen echt vermaken en wat moois bieden. Binnen Fitland staan wij voor kwaliteit. De spinning marathon is een prachtig initatief. We zien er naar uit de mensen vanavnd 4 uur lang energie te geven. Tof dat SportvoedingWebshop.com ons voorziet van Iso Drink sportdrank. De renners zullen daar blij mee zijn”. 

iso-drink-sportvoedingwebshop-jpgAl vele jaren supporten wij tál van evementen in Nederland. Of het nou in de kop van Noord Nederland is, of in het ‘verre’ Zuiden; we zijn altijd weer dankbaar als we mogen samenwerken met een vereniging of evenement. Het is mooi dat ook Fitland ons een warm hart toe draagt. Zoals wij dat ook naar Fitland doen. Niemand kan iets alleen. Mooi staaltje teamwork. Met uiteraard in dit geval álle credits naar de club toe. Zij hebben immers dit event tot een succes gemaakt. Wij dragen een steentje bij door de verzorging. De mensen moeten het uiteindelijk zelf nog maar ‘even’ doen. 4 uur trappen op een bike is een ware uitdaging.

Maaike vult aan: “De zaal is gereed. Bijna dan. We checken nog even de fietsen op technische mankementen. Spandoeken hangen, een gave boog en natuurlijk is de muziek dik in orde. Wij hebben er zin in!”

fitland mill sportvoeding fitland mill sportvoedingwebshop

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!