Nieuws | Mar 28, 2019 | 0 Comments

1.400 x Koffie drinken bij de Halve Marathon van Hengelo

1.400 koffie drinkende hardlopers bij de Halve van Hengelo. A.s. zondag is het zover. Nou ja…. niet allemaal tegelijk gaan ze aan de koffie. Hoe dan wel? Als partner van de Halve van Hengelo, werkt SportvoedingWebshop.com al jaren erg prettig samen met MPM Hengelo. De organiserende running club van dit prachtige event. Dit jaar ontvangen alle runners een SportvoedingWebshop.com koffiemok. Wel even rennen mensen!!  Bij de finish vangen wij je op. Een mooi koffiemok is je winst. Daarnaast kan je uiteraard tappen bij de finish: Dé 2-in-1 drank staat voor je klaar: Iso Drink.

halve van hengelo marathon logo EXTRA GEL DRINK VOOR 1/2 MARATHON RUNNERS

We zijn met 5 man sterk van de partij. Op 2/3 van de race staan wij ook nog eens een Gel Drink te reiken. De halve marathon runners voorzien wij op die manier van een extra boost. We doen ons úiterste best, maar neem voor de zekerheid een Gel Drink mee. Soms komen er 8 mensen tegelijk in een groep voorbij knallen. Het kan dan zijn dat we 1 persoon in de snelheid en hectiek missen. We staan voor je klaar en we gaan ervoor, maar als je 100% op safe wilt gaan, neem dan ook je eigen Gel Drink even mee. Hoe deze mee te nemen, lees je in het artikel over ‘Hoe je Gel Drinks mee te nemen tijdens het hardlopen’.

koffiemok SportvoedingWebshop koffiemokken SportvoedingWebshop

Wil je je snélste finale lopen? Kies dan voor de Guarana SHOT, Dé finale knaller.

Running Belt

De Elastic belt is de meest verkochte running belt | Handig om zowel je Gel Drinks als Guarana SHOT finale knaller in mee te nemen

We gaan elkaar zondag zien wellicht in Hengelo. Wij zien er naar uit en staan zondag voor je klaar. Net als véle vrijwilligers van MPM die die bijzondere event mogelijk maken. Zonder hen is er geen run. Great work guys!

halve van hengelo sportvoeding

Voorafgaand aan de start van de Halve van Hengelo

03 hengelo

We zien elkaar in het FBK-Stadion in Hengelo tijdens de Halve marathon van Hengelo | Iso Drink staat voor je klaar | Tevens ontvang je hier een mooi koffiemok

TOT ZONDAG IN HENGELO IN HET FBK-STADION

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!