Nieuws | May 19, 2019 | 0 Comments

Wat is de overeenkomst tussen Nijverdal, Meppel, Aalten, 2x Hardenberg en SportvoedingWebshop?

Dat ze alle 5 kennis maakten met de Bio Bidon. En dat in 1 weekend. Het is elke week weer raak. Van. Maandag tm vrijdag staan we klaar. Online en in het Experience Center. En de weekenden staan in het teken van: op pad gaan. De overeenkomst in de titel? In het weekend van 18-19 mei was SportvoedingWebshop.com aanwezig op 5 evenementen. Hardlopers en wielrenners maakten – naast onze meest verkochte populaire Iso Drink – tevens kennis met de nieuwe SportvoedingWebshop bio bidon. Dit weekend waren we in Aalten, bij de altijd snelle Gerard Tebroke memorial. Een wedstrijd waar héle rappe tijden gelopen worden. Zaterdag avond, dezelfde dag, waren we tevens in Hardenberg. De Hardenberg City run stond op de agenda. De meeste deelnemers renden de 5km onder prachtige maar wel warme omstandigheden. Ook waren we in Nijverdal bij de Strongmanrun workouts en in Meppel. De organisatie van de Meppel City Run koos voor maarliefst 2.000 x de Bio bidon. Een práchtig gezicht.

INPAKKEN EN UITPAKKEN EN INPAKKEN

De materialen werden aan het einde van de avond weer ingepakt. Zaterdag avond terug naar kantoor. Snel herladen, want niet heel veel uren later, mochten we de volgende ochtend om 06:00 uur alweer wegrijden op weg naar wederom Hardenberg; de Grensheuvelenclassic 2019 van organiserende club TCHWV Hardenberg stond op zondag op het programma. Alle bikers werden hier voorzien van een bidon. Uiteraard te vullen met Iso Drink. Zo’n 40km verderop stond in Nijverdal de workout van de Strongmanrun op het programma. Al enkele jaren zijn we partner van dit mooie Obstacle Running event. Vandaag kregen vele Obstacle Runners de nodige adviezen; Iso Drink kon daarbij uiteraard niet ontbreken. Overigens is er tevens een nieuw event recentelijk toegevoegd: Strongmanrun Throwdown. Dat zal plaats vinden in het geweldige FBK stadion. Ook daar zal SportvoedingWebshop.com later dit jaar aanwezig zijn.

WhatsApp Image 2019-05-19 at 17.48.46-4

De Gerard Tebroke Kidsrun | Prachtig

WhatsApp Image 2019-05-19 at 17.48.46-5

Zelf renden we een klein stukje mee bij de Hardenberg City Run (5km)

WhatsApp Image 2019-05-19 at 17.48.46-6

 

WhatsApp Image 2019-05-19 at 17.48.46

De nieuwe Bio bidon van marktleider SportvoedingWebshop.com “Je ziet ze ook overal”

BIO BIDON GAAT HET LAND IN

Naast support bij de hardloopwedstrijd Meppel City Run om daar hardlopers van sportvoeding te voorzien, ging een tweede SportvoedingWebshop bus deze zondag op pad naar Meppel. In Meppel gingen zo’n 2.000 runners naar huis met een mooie medaille, een smile én…… Dé Bio bidon. Uiteráárd gevuld met onze meest verkochte drank: de 2-in-1 drank: Iso Drink. Al jaren mogen we partner van dit bijzondere event zijn.  Na de lancering van de Bio bidon 2 weken geleden was het mooi om in Meppel groots uit te pakken. 2.000 runners met een SportvoedingWebshop.com Bio bidon is een indrukwekkend gezicht.

WhatsApp Image 2019-05-19 at 17.48.46-8

 

De Bio bidon en de Natural Energy bar | Present @ Grensheuvelenclassic 2019 in Hardenberg

WhatsApp Image 2019-05-19 at 17.50.16

De organisatie van de Meppel City Run, koos voor +/- 2.000 nieuwe Bio bidons | De Meppel City Run 2019 koos hiermee voor duurzaamheid in de hardloop wereld 

WhatsApp Image 2019-05-19 at 17.48.46-3

Uiteraard mocht Iso Drink dit weekend niet ontbreken in: Aalten (foto), Hardenberg, een dag later weer Hardenberg, Nijverdal en Meppel

 

OBSTACLE RUNNERS. HARDLOPERS EN WIELRENNERS

Kortom; een weekend lang, vol met SportvoedingWebshop.com Iso Drink en Bio bidons voor Obstacle Runners, wielrenners en hardlopers.

Het is iedere week weer ontzettend veel werk om alles voor te bereiden. Om maar niet te zwijgen over het ‘after-work’ als alle materialen weer terug komen en weer schoongemaakt moeten worden. Een hele klus. Dagen lang. Toch geeft het ons, als het allemaal weer opgebouwd is een smile en tevreden gevoel. Hopelijk geldt dat ook voor de atleten die we mogen voorzien…..

DANK ALLE ATLETEN ÉN UITERAARD DE ORGANISATIES EN SUPPORT VAN VRIJWILLIGERS. JULLIE GEVEN ONS WEKEKLIJKS WEER EEN SMILE. EN DASSSS MOOI!

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!