Nieuws | Jun 20, 2019 | 0 Comments

SportvoedingWebshop maakt zich op voor Speer van Rijsbergen

Soms komen van die wielertochten voorbij… daar móet je als wielrenner van gehoord hebben. De Speer van Rijsbergen is er zo één. De Speer van Rijsbergen wielertocht vindt a.s. zondag plaats. Deze wielertocht behoort tot de mooiste wielertochten van Nederland. Het parcours is prachtig, maar écht onderscheidend is het ware randprogramma dat om dit event heen hangt. Een ongekende drive vanuit de organisatie levert een vrijwel wereldrecord aan partners en sponsoren op. Drie SportvoedingWebshop.com collega’s reizen op zaterdagavond al af naar het Zuiden van het land om een dag later op zondag het spektakel mee te kunnen maken. Als official sportvoeding supplier zal SportvoedingWebshop.com de startlocatie en finishlocatie voorzien van Iso Drink. Ook onderweg zal bij deze wielertocht de nodige sportvoeding te gebruiken zijn voor de wielrenners, waaronder Iso Drink en andere basisvoeding. Ook zal De Beste Verliezer een bijdrage leveren.

Het is onze drive om sporters beter te laten presteren aan de hand van de Béste sportvoeding en daarnaast mensen te adviseren over en het gebruik van gezonde basisvoeding. Die combinatie geeft de grootste garantie op een leven lang fit.

SPEER VAN RIJSBERGEN SPORTVOEDING GEBRUIK

Collega’s Gert, Henk-Jan en Axel reizen naar de Speer van Rijsbergen. Het gebruik van sportvoeding bij deze toertocht is zeker aan te bevelen. Axel zal het start finishlocatie terrein gaan inrichten. De  herkenbare bidon blow-up startfinish boog zal opgezet worden. Het is slechts één van de vele blow-ups die op het terrein aanwezig zijn in Rijsbergen. Het gehele terrein wordt op en top aangekleed door tal van sponsoren en partners die de wielersport een warm hart toe dragen.SVWS - Experience centre -5

Bezoek Hét Experience Center | De grootste sportvoedingswinkel van Europa is dagelijks geopend van 10:-18:00 uur (dinsdag – vrijdag) in Zenderen

Het gebruik van sportvoeding voor de Speer van Rijsbergen adviseren wij. Zeker bij de lange toertochten is het gebruik van sportvoeding voor wielrenners in de zomer sterk aan te raden. Een combinatie van basisvoeding en sportvoeding geeft in veel gevallen de ideale mix. Als het gaat om basisvoeding geven wij vele tips over gezonde voeding en een gezonde levensstijl vanuit het boek De Beste Verliezer dat onze collega Henk-Jan Koershuis schreef. Daarna volgt het gebruik van sportvoeding. Als marktleider in sportvoeding bieden wij alles om optimaal te presteren. Iso Drink wordt al geschonken op de pauzeposten van deze toertocht in Nederland te Rijsbergen. Toch adviseren wij ook het gebruik van Energy Bars energierepen en uiteraard de Long Energy Drink. Hét sportvoedingproduct wat ons betreft voor wielrenners.

Speer van Rijsbergen Sportvoeding gebruik

Gert (l) en Henk-Jan zullen samen met collega Axel (niet op foto) naar Rijsbergen reizen voor De Speer | De fietsen gaan dit jaar ook mee

Speer van Rijsbergen sportvoedingGert Korblet: “Wat ik dagelijks adviseer in ons Experience Center is onder andere de Guarana SHOT, dé finale knaller. Bij een rustige wieloren trainingsrit heb je dat niet nodig. Ga je de Speer van Rijsbergen fietsen als wielrenner dan is het gebruik van sportvoeding erg zinvol. Een product als de Guarana SHOT is dan echt een aanrader. Je kan er echt je sterktste finale mee fietsen tijdens deze toertocht. Het is één van de twee producten uit de SHOT serie. Het andere product is de magnesium shot dat erg bruikbaar is wanneer je spierkrampen bij wielrennen ervaart. Wil je een echt goed advies? Bekijk de video voor wielrenners met een professioneel sportvoeding advies”.

shotseriesportvoedingwebshop

DE BESTE VERLIEZER MASTERCLASS TIJDENS DE VEILING

De wielrennen organisatie Speer van Rijsbergen organiseert een veiling. Mooie prijzen gaan de veiling in. Een aantal sportvoedingpakketten worden ingezet in de veiling. Ook zal er een Masterclass De Beste Verliezer geveild worden. Deze Masterclass is volledig gratis ter beschikking gesteld. We zijn benieuwd wie deze prijs wint. Wij doen dit om A. een bijdrage te leveren aan een energiekere wereld en B. De Speer van Rijsbergen te supporten om op die manier meer geld in te zamelen voor het goede doel. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij als partner van dit evenement. De Masterclass De Beste Verliezer zal geveild worden door niemand minder dan Frits Barend. Voorafgaand zal auteur en bedenker Henk-Jan Koershuis van De Beste Verliezer een korte toelichting geven aan het publiek over De Masterclass De Beste Verliezer.

Boek De Beste Verliezer voorkant Henk-Jan vult aan: “Wij zien er ontzettend naar uit om aanwezig te zijn in Rijsbergen. Vorig jaar was Gert al aanwezig. Ik kon er toen helaas niet bij zijn. Was actief die dag op een ander sport evenement waar wij sportvoeding supplier van zijn. Het is mooi dat we er dit jaar met elkaar wél bij kunnen zijn. Onze collega Axel verzorgt het start/finish terrein, met aankleding en sportvoeding.  Zelf hopen wij nog (een deel van) het wielerparcours te fietsen in Rijsbergen deze dag. Als we terug komen maken we er met vele anderen nog een erg gezellige dag van”.

 

GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK

Al maanden zijn SportvoedingWebshop.com en organisatie van De Speer van Rijsbergen met elkaar in gesprek over dit prachtige wielerevenement. Nogmaals een toertocht van hoog niveau dat binnen een paar jaar al tot de top van Nederland behoort. Wij zullen afreizen naar Rijsbergen en ons uiterste best weer doen om ook dit jaar een goede sportvoeding bijdrage te leveren. We zien ook uit naar het weerzien met onze fietsvrienden in het Zuiden van het land. We hebben elkaar enkele keren live gezien en het is mooi om te zien hoe we met elkaar de energie voelen. We delen dezelfde drive en passie voor de prachtige sport. En ook voor het leven.

Wij nodigen een ieder uit voor deze wielren toertocht in Rijsbergen. Er zijn nog tickets verkrijgbaar via de website Wielerdorp Rijsbergen en zelfs op de dag zelf kan je je nog inschrijven voor deze mooie wielertoertocht in Nederland. Wij zeggen dan ook….

ALLEN OP NAAR RIJSBERGEN ZONDAG 23 JUNI.

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!