Nieuws | Nov 16, 2017 | 0 Comments

Strongmanrun wil groeien in kwaliteit

Vandaag werden wij overvallen door Bas Wispels van de Fisherman’s Friend Strongmanrun: als blijk van waardering van ons partnership ontvingen wij een mooie foto in een cool frame met daarop afgebeeld de door ons ingerichte finishlocatie. Een mooi gebaar van de organisatie. De Strongmanrun bestaat alweer vele jaren. Niet voor niets. Al vanaf jaar 1 staat het event als “een huis”. Als partner van tal van evenementen werken wij vrijwel het hele jaar door om op vele evenementen door geheel Nederland ons te laten zien. We doen het maximale om atleten op een goede manier te voorzien van sportvoeding en goede adviezen. De sporters ‘opzoeken’ en live contact is iets waar wij veel energie van krijgen. Als het dan gewaardeerd wordt door een organisatie en je een mooie ‘plaat’ ontvangt is dat natuurlijk erg leuk. Het geeft weer nieuwe motivatie om het volgend jaar nog beter te doen. Maar goed dat het gewaardeerd werd, want 31.698 bekers schenken was een beste opgave.

STRONGMANRUN ROTTERDAM

We maken ons eerst op voor de komende editie. Niet in Hellendoorn/Nijverdal 2018, maar in mei staat in Rotterdam de Strongmanrun op het programma. Ook daar zullen we aanwezig zijn. Daarnaast diverse dingen met elkaar besproken om te zorgen dat we het volgend jaar nog beter en mooier met elkaar gaan aanpakken. Naast de Strongmanrun zijn wij uiteraard ook aanwezig tijdens de Strongsisterrun. En niet te vergeten: op tal van andere evenementen waar wij ook met veel plezier en trots voor mogen werken. Strongmanrun2018 Strongmanrun 2018

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!