Amsterdam Marathon | Oct 22, 2018 | 0 Comments

Amsterdam Marathon met SportvoedingWebshop

Welke sportvoeding gebruik je als hardloper tijdens de Amsterdam Marathon. Hardlopen en sportvoeding hoort bij elkaar. Het gebruik van sportvoeding bij het hardlopen van de Amsterdam marathon. Op die vraag gaven wij twee dagen lang antwoord. We waren dit jaar aanwezig op de Amsterdam Marathon Expo in sporthallen Zuid. Met ruim 100 internationaliteiten werd er twee dagen lang veel Engels gesproken. Het was een komen en gaan van zowel bestaande als nieuwe klanten op onze sportvoedingwebshop beurstand.

VAN EXPERIENCE CENTER NAAR MOBIELE WINKEL

In de weken voorafgaand aan de Amsterdam Marathon mochten we al vele sporters ontvangen in het SportvoedingWebshop.com Experience Center te Zenderen. De weg naar Twente wordt uiteraard niet door iedereen afgelegd. Dus zochten wij de sporters op. Met een grote volle bus op weg naar Amsterdam marathon Expo. Van het Experience Center naar de mobiele winkel in Amsterdam.

Amsterdam Marathon 2018-04

“HEEEE …..HI!!”

Al 10 jaar lang staan wij op tal van beurzen. Een pakket versturen via de post is leuk, maar niet meer dan dat. Live contact is wat wij het leukste vinden. Daarom bouwden wij het SportvoedingWebshop.com Experience Center. En om diezelfde reden bezoeken we beurzen, waaronder de expo van afgelopen weekend in oktober. Een veel gehoorde “Heee…. Hi!” deed ons smilen. Het is bijzonder om je sporters te treffen die je normaliter alleen via het online kanaal ‘spreekt’. Live is dan toch weer veel leuker. De reacties kwamen niet alleen uit Nederland. Ook onze Belgische klanten mochten wij ontvangen. Een van de mooie gesprekken hadden wij met Tim. Niet alleen een klasse atleet, maar bovenal veel fun met elkaar gehad tijdens onze beursmeet. Top!

Amsterdam Marathon 2018-02

Amsterdam Marathon 2018-05

Dank voor alle leuke reacties die wij ontvingen op de stand.

Wil je meer advies over hardlopen? Stuur dan een email, bel, of – nog leuker – bezoek ons gave Experience Center in Twente.

“GOED IS NIET GOED ALS JE BETER KUNT ZIJN”

Amsterdam Marathon 2018-01  Amsterdam Marathon 2018-03

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!