Nieuws | Dec 1, 2018 | 0 Comments

SportvoedingWebshop viert 10-jarig jubileum feest met vrienden

Vandaag vierden wij ons 10-jarig jubileum feest met véle vrienden. De sporters centraal. Dat was het thema van het 10-jarig jubileum feest. Als sporters dan uit álle delen van het land komen én uit Duitsland en België,…. dan kan je niet meer spreken over enkel sporters. Maar over vríenden. Zo voelen wij het!

De band die wij met velen mochten opbouwen in 10-jaar tijd geeft ons een heel bijzonder gevoel. Familie, vrienden en machtig veel sportvrienden! We zijn dankbaar voor de overweldigende support die wij vandaag voelden.

10 JAAR svws 05

10 JAAR TERUG IN DE TIJD

Teveel om op te noemen. Zeker als je alles oppakt dat op je pad komt. Ondernémen met 200% inzet. Dan pak je veel op en komt er veel voorbij. We namen de vrienden op deze dag mee terug in de tijd. We deelden een aantal Ups en Downs. Hoe dan ook; we hebben het gehaald de eerste 10 jaar.

10 jaar viering

SPORTERS IN DE SPOTLIGHT

Vrienden in de spotlight. Een íeder die ons een warm hart toe draagt zijn wij dankbaar. We kozen voor 10 sporters. Samen deelden wij hún verhalen. Mannen van het eerste uur, prachtige sportvrouwen, zeer rappe goed presterende (semi)topsporters en de mannen die álles van SportvoedingWebshop.com in bezit hebben. Van gehele sportvoedinglijn tot het ‘dekbed’.

10 JAAR svws 02

 

10 JAAR svws 03

SPORTVOEDINGWEBSHOP IN 2028

Enkele van onze ideeën presenteerden wij: 10 jaar vooruit. Mooie plannen waar wij ontzéttend veel zin in hebben om dit te gaan realiseren.

 

Lieve, beste, gave méér dan gewaardeerde Vríenden: zéér veel dank! Blijf lekker sporten. Doe mooie dingen. Blijf bij ons komen, dat geeft ook ons de kracht om te blijven werken aan dit geweldig gave bedrijf dat wij met elkaar, dus jaaaaa met jullie, al vele jaren bouwen!

10 JAAR svws 0610 JAAR svws 0710 JAAR svws 0810 JAAR svws 10

10 JAAR svws 1110 JAAR svws0910 JAAR svws 05

DANK. 1000X DÁNK! (alle foto’s staan op onze facebook pagina)

All The Best, namens ons gehele team

10 JAAR svws 04

GERT & HENK-JAN

Ps. de komende 10 weken met vele mooie nieuwtjes en acties rondom ons 10-jarig bestaan

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!