Nieuws | Dec 17, 2018 | 0 Comments

De sporter centraal

Op 1 december vierden wij ons 10-jarig bestaan. Thema: De Sporter Centraal. Zonder sporters ben je immers niets. 10 sporters spraken over hun sport, hoe zij in aanraking met SportvoedingWebshop.com zijn gekomen en wat hun drijft. Ook spraken zij over hun favoriete product. Van Sports Meal tot Guarana SHOT. Van Diet Protein tot de Long Energy Drink.

Deze verhalen staan de komende weken centraal. We delen hun verhalen in onze nieuwsbrief van de komende weken. Op dit blog tref je hun verhalen de komende weken aan. Wil je zelf een mooi verhaal delen? Stuur dan jouw verhaal in en deel jouw #sportvoedingwebshop ervaring met ons. En anderen.

We wensen jullie allen nog een mooie december maand.

EEN MOOI, GEZOND EN ENERGIEK 2019 GEWENST

10 JAAR svws 0110 jaar viering

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!