Nieuws | Jan 14, 2019 | 0 Comments

Renate van Doorn-Lakeman Full of Energy

2008-2018 10 jaar SportvoedingWebshop.com. Tijdens het 10-jarig jubileum feest met als thema ‘De Sporter Centraal’ zaten diverse sporters aan tafel. De komende weken delen wij hun verhaal. Over speciaal opgebouwde banden met ‘onze’ sporters. Een van de sporters is Renate van Doorn-Lakeman. Al klant vanaf de beginjaren. De fanatieke sportvrouw combineert haar gezinsleven met heel wat fanatieke uren. Net als haar man Jos is zij op en top sportminded. Een prachtig stel dat vól enthousiasme en energie in het leven staat. Meer over Renate in deze editie…

WAT IS JE SPORTVERLEDEN EN DOE JE MOMENTEEL AAN SPORT?

Als 4-jarige meisje begon ik in de tennishal van mijn ouders met tennissen. Buiten dat, heb ik in mijn jeugd heel veel mogen sporten, dit was onder andere surfen op zee, hockey, jazz-ballet, paardrijden, hardlopen en fitness. Jos was in zijn jeugd-periode in het bezit van springpaarden en was op hoog niveau hiermee actief, daarnaast deed hij ook aan judo en skiën. Tegenwoordig begin ik praktisch elke dag met sport. Samen met Jos, maar ook met onze twee dochters zijn wij meerdere malen per week in de Sportschool te vinden. Verder fietsen Jos, ik en onze jongste dochter zeer regelmatig. Dit kan MTB, Enduro, Race-fiets of Beach-racen zijn.

AL LANGE TIJD MAAK JE GEBRUIK VAN SPORTVOEDINGWEBSHOP.COM PRODUCTEN. WAAROM?

Van begin af aan zijn wij bekend met de SportvoedingWebshop.com producten, het totaal pakket wat wordt aangeboden is zeer compleet. Van 3-uur voor aanvang van de wedstrijd tot na de race zijn er producten voor elk moment beschikbaar. En bij vragen over deze producten, krijg je altijd een persoonlijk antwoord.

Renate van Doorn Lakeman

WAT ZOU JE OOIT NOG WILLEN AANGAAN ALS SPORTIEVE UITDAGING?

Een wens onder andere van Jos en mij is, om samen in Zuid-Afrika een meer-daagse Marathon mee te rijden

Renate van doorn lakeman baanwielrennen

WAT IS JE FAVORIETE SPORTVOEDINGWEBSHOP.COM PRODUCT? WAAROM DAT PRODUCT?

De Sportsmeal, wij noemen het, ‘t HJ-tje (lees= Henk-Jan), is voor ons de hit en de Guarana, een half uur voor finishtijd is ook een top-product. Er zijn ‘gelletjes’ met en zonder cafeïne, maar ook is er bijvoorbeeld een hartige reep. Kortom er is ruim voldoende keuze.

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!