Nieuws | Mar 18, 2019 | 0 Comments

Stevensloop gaat snoeihard. Herstellen met Recovery Drink

De Stevensloop is ieder jaar weer een groot succes. De prachtige run leverde ook dit jaar een prachtig podium op. Twee mannen van Team 7Heuvelen, powered by SportvoedingWebshop.com, vlógen het podium op. Jesper vd Wielen ging naar huis met de winst. In een tijd van nét boven de 30:00 minuten een klassse prestatie op de 10km. Zeker gezien de weersomstandigheden. Kalid Amin noteerde een 3e tijd. Ook goed voor een 10km tijd nog in de 30:00 minuten. Extreem snelle tijden.

Vorige week pakte Kalid nog een doos vol SportvoedingWebshop.com producten, tijdens  het bezoek in het Experience Center. Ieder jaar meeten we weer voor de jaarlijkse kickoff. Het is mooi om dan te zien hoe deze mannen in record tijd dat parcours over vliegen. Wij kunnen daar als partner enkel met veel bewondering en waardering naar kijken. Het is pure topsport wat deze mannen presteren. Met (redelijk) beperkte middelen op dít niveau presteren. Dat verdient een groot compliment. Lof vanuit onze kant voor het gehele team en dit weekend in het bijzonder voor de prestaties van deze mannen. Zeer knap!

STevensloop 2019

De bloemen, de prijzen, het mooie team7H tenue én de SportvoedingWebshop.com shakebeker met Recovery Drink on stage. Respect mannen! Jesper op 1 en Kalid op 3. Gianluca Assorgia complementeert het klasse podium met zijn knappe 2e plek

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!