Nieuws | Apr 15, 2019 | 0 Comments

SportvoedingWebshop en Kish.nl Mega Paasshow

Kom 2e Paasdag naar de Leukste Mega Paasshow van SportvoedingWebshop.com en Kish.nl & Horlogeband.com. Op die dag (10:00-16:00uur) gaan beide bedrijven onder 1 dak vanuit Zenderen een echt Leukste Paasshow neerzetten. De toegang én het lekkere eten is gratis. Ook voor de kids is er veel moois, waaronder het toffe eieren zoeken en dé race simulator van TW-Steel, omdat E-sports ook heel hot is: de Kish.nl Playseat Competition. Ook is voor de volwassenen de Mega Paas Sale actie af te halen. En er is meer. Veel meer. Dus, hop hop hopppp,….op naar Zenderen, zegt de paashaas.

GRATIS PAASBRUNCH

In alle vroegte bereiden wij een heerlijke Paas tafel. Om 10:00 uur gaan de deuren open van het SportvoedingWebshop.com Kish.nl Experience Center in Zenderen. Je kan dan gratis aanschuiven voor de Paasbrunch. Gezellig om met het hele gezin gebruik van te maken. Je scoort een lekkere brunch en kijkt lekker rond in het Experience Center van SportvoedingWebshop.com. Steeds meer puntjes op de I zijn gezet van ons mooie Experience Center. Naast de uitgebreide productlijn bieden wij inmiddels ook tál van accessoires, waaronder een brede range aan handschoenen, fietstasjes, 3 kleding lijnen, sporttassen en meer. Neem lekker de tijd om te kijken.

paasbrunch sportvoeding

De collega’s van Kish.nl zijn er ook; neem een kijkje in de bijzondere wereld van deze horloge expert. Of speel mee met de Kish.nl Playseat Competition en win een mooi TW-Steel horloge. Wat velen niet weten is dat Kish.nl in de top-3 van Nederland staat als grootste horloge aanbieders. Met ruim 20.000 (!) verschíllende horlogebandjes en ruim 5.000 verschíllende horloges bieden zijn een Werelds assortiment. Kijk lekker rond in het Experience Center of scoll via de grote TV door het oneindige assortiment van Kish.nl en Horlogeband.com. En dat allemaal onder het genot van lekker eten.

Sportvoedingwebshop paas show sale

EIEREN ZOEKEN MET DÉ LEUKSTE PAASHAAS

Hij komt!! De SportvoedingWebshop.com Paashaas. Om 12:00 uur starten wij met de grote eieren zoeken paas wedstrijd. Alle kids zijn welkom. De SportvoedingWebshop.com Paashaas opent samen met eigenaar Rogier van Kish.nl de grote paas eieren zoekwedstrijd. Diverse eieren liggen verstopt in het Experience Center. Tien minuten voor 12 vragen wij alle aanwezigen om voor slechts 10 minuten even het pand te verlaten. De paashaas heeft dan 10 minuten de tijd om de eieren op een geheime plek neer te leggen. De deuren gaan dan om stipt 12:00 uur weer open; het grote zoeken kan beginnen. Wie gaat naar huis met een of meerdere eieren? En wíe vindt de 2 ‘Gouden’ eieren?? Het SportvoedingWebshop.com zwart-oranje ei, of het blauw-oranje Kish.nl ei? Kids van alle leeftijden zijn van harte welkom. Om 12:00 uur gaan als eerste de allerrrrrr kleinsten naar binnen.

** we vragen jullie slechts van 11:50-12:00 uur even het pand te verlaten. Die tien minuten is voldoende voor de Paashaas om de eieren te verstoppen.

MEGA PAAS SALE

Vorig jaar hebben we een mega paas sale actie gehouden. Vanwege grote vraag, gaan we dit nog een keer doen. Wat de actie inhoudt is nog even de vraag. Althans, we gaan het nog niet verklappen. Wél kunnen wij je zeggen: een absolute top top deal die je niet wilt missen. Vertel het door aan je vrienden. Kom langs en scoor je winst en kies voor een Mega Paas Sale is onze tip.

KISH.NL E-SPORTS PLAY SEAT COMPETITION: WIN EEN TW-STEEL HORLOGE

Wie o wie gaat naar huis met de grote prijs van Kish.nl? Neem plaats en speel mee in de race e-sports cabin van Kish.nl, supported by TW-Steel. De winnaar gaat naar huis met een knetter gaaf TW-Steel horloge. Bring your Friends! Meer info hierover is ook te lezen op de website van Kish.nl en Horlogeband.com

Je horlogebandje toe aan een nieuwe look? Neem je horloge mee. Een ander bandje eraan is net alsof je een nieuw horloge hebt. Horloge freak en deskundige Rogier Koershuis helpt je graag om in recordtijd jouw horloge een nieuwe look te geven: U-turn Your Watch is zijn campagne. Zijn Instagram van pagina Kish.nl is het volgen waard. Bijna dagelijks zie je er nieuwe inspiratie. Gemaakt door deze horloge liefhebbers.

Bekijk de bovenstaande video | Race mee en win een bijzondere prijs | neem je sport e-game vrienden mee

DE BESTE VERLIEZER BASE CAMP CARAVAN: STEP INSIDE. HAVE A LOOK

De Beste Verliezer Base Camp Caravan is er ook. Op speciaal verzoek kan je – samen met Henk-Jan – binnenkijken in deze prachtige caravan. Een uníek exemplaar. In Nederland rijdt er slechts 1 exemplaar. Later dit jaar tourt Henk-Jan voor het eerst met zijn Base Camp door Europa. Wellicht ga jij met hem mee voor Dé Ultimate Lifechanger als het gaat om gezondheid? Gert is aanwezig in het Experience Center en Henk-Jan vertelt je graag meer over zijn boek De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap die hij deze dag ook zal signeren.

De Beste Verliezer Base Camp 01 Boek De Beste Verliezer De Beste Verliezer Base Camp 03

BOODSCHAP VAN 3 ONDERNEMERS

De grote Paasshow is een actie van zowel SportvoedingWebshop.com als Kish.nl & Horlogeband.com. Twee bedrijven met 3 ondernemers. Al jaren zijn beide bedrijven innovatief. Waarbij de mens altijd centraal staat. Verkopen is leuk, maar plezier maken en hebben is leuker. De drie ondernemers hebben samen – zoals zij dat zelf noemen – ‘De BV Zenderen’ op de kaart gezet. Dit teamwork is het succes van beide bedrijven, met al haar medewerkers.

sportvoedingwebshop-experience-center-47

De ondernemers van het Experience Center in Zenderen: Henk-Jan Koershuis, Gert Korblet en Rogier Koershuis (v.l.n.r.)

Gert, SportvoedingWebshop.com: “Niet lang geleden vierden wij ons 10-jarig jubileum. Dankbaar voor de grote opkomst en de getoonde interesse van velen. Zelf sta ik dagelijks in het Experience Center vele sporters te woord. Ik hou van de verhalen van de sporters. Het is mooi om hun verder te helpen in hun sport. Nog niet zo heel lang geleden stond ik in deze lege hal (onderstaande foto). Al onze energie en tijd hebben wij er met elkaar ingestopt. Nu mag ik er dagelijks staan. Ik geniet daar elke dag van. Van lege kille fabriekshal tot het mooiste Experience Center dat er is. We bouwen alles zelf. Met Family and Friends. Al onze eigen energie en creatie zit erin. Waar vind je dit nou? Een prachtig Experience Center toch?! Voor de sporters die ons kennen: de paal waar ik tegen aan leun is de start van de rollerbaan, waar de pakketten overheen ‘vliegen’. Symbolisch om vanuit dat punt voor veel sporters hun vertrekpunt te zien van goede (sportvoeding) energie. 

Ik zie uit naar de Leuke Mega Paas show en hoop vele bekende – en nieuwe – gezichten te zien. Een dag om met elkaar te vieren. Met daarbij een heerlijke Paasbrunch. Je zou kunnen denken, waarom zou ik op 2e Paasdag nou naar een sportvoedingwinkel gaan? Het is misschien wel juist dé dag om te komen. Omdat we zowel voor de kids als volwassen mooie dingen bieden deze dag. En dat in beide Experience Centers. Zowel bij ons als bij Rogier en zijn team van Kish.nl. Er zijn de nodige activiteiten. Wij hebben er in ieder geval alles aan gedaan om een echt leuke dag te organiseren voor mensen. Ik hoop dus op een mooie opkomst en zie uit naar deze dag”.

experience center sportvoedingwebshop

Rogier, Kish.nl & Horlogeband.com: “Naast mijn passie voor horloges en horlogebanden spreekt mij vooral ook de samenwerking aan tussen SportvoedingWebshop.com en Kish.nl. Samen staan wij sterk. SportvoedingWebshop.com is al jaren erg zichtbaar door haar activiteiten op vele events. Kish.nl is online al jaren een sterke speler. Sinds het samengaan van twee bedrijven onder één dak hebben ook wij met ons bedrijf een bijzonder mooi Experience Center. Die combinatie kracht is heel sterk. Wat velen niet weten is dat wij bij de 3 grootste horloge bedrijven van de Benelux horen. Het is niet raar dat mensen dat niet weten. Zenderen is nou niet direct de meest aansprekende naam. Zoiets verwacht je niet in Twente. Wat dat betreft mogen we dat wel wat vaker zeggen of beter bekend maken”.

kish_nl_62081_3717_KISH_Banner_04_ExperienceCenter_1230x580

Wat mij persoonlijk ook erg aanspreekt is dat je je ziet dat mensen snel een deurtje verder naar binnen gaan. Van Kish.nl even naar binnenwandelen bij SportvoedingWebshop.com. Of andersom. Die dynamiek in “De BV Zenderen” zie je ook terug in de pauze. Met beide teams aan tafel in de middag. Elke dag is het team blauw-oranje en team zwart-oranje. Dat geeft dagelijks veel energie en teamspirit. Het is een van de redenen om dat wat groter aan te pakken: vandaar dat de gezamenlijke Paasbrunch onderdeel is van de Mega Paassale. Komt dus allen en neem een goed kop koffie met een lekkere Paasbrunch”.

Net als Gert stond ik ook in een lege hal een paar jaar geleden. Vanuit deze lege hal; omgebouwd tot meest bijzondere horloge winkel van Nederland. Dat durf ik rustig uit te spreken. Geen winkel; een Experience Center. Dát is de omschrijving dat het verdient”.

rogier koershuis kishnl 9802-35165_Kish.nl_Experience_center_met_5000_horloges_en_10000_horlogebanden

vlaggenmast experience center 03

De vlaggen van beide bedrijven zullen wapperen op 2e Paasdag tijdens de Leukste Paasshow in Zenderen. Een inmiddels herkenbaar beeld voor velen die reizen tussen Almelo en Borne/Hengelo.

Henk-Jan, SportvoedingWebshop.com: “De energie tussen sport en mensen. Dat is iets dat ik erg mooi vind. Het maakt niet uit of je een Olympisch atleet bent en bij ons shopt als beginner. Beide sporters willen maximaal presteren of gezond leven. En voor beiden hebben wij wat moois te bieden. Voor sporters op het hoogste niveau, alsmede voor de startende sporters. Creëren krijg ik ook veel energie van; naast sportvoeding om beter te presteren bieden wij met De Beste Verliezer nu ook dé weg naar meer gezondheid; ik zie er naar uit om tijdens de Paasshow zowel volwassen als kids iets te vertellen over (on) gezonde voeding. Gezondheid blijft ons grootste goed. Het is mooi dat ik daar een steentje aan mag bijdragen. Ik voel dat echt als een passie en liefde voor dit mooie leven dat wij mogen vieren op deze aardbol”.

henkjan koershuis zenderen

Te gek! Gewoon te gek dat wij het zagen. Én deden: een lege hal en dat omgebouwd naar Dé Toko op gebied van sportvoeding en gezondheid. En dat ook nog eens in Zenderen. Zie nu; een paar jaar later wat voor energie in die toko zit man! Dat kan alleen maar door machtige support van Family ‘n Friends en uiteraard twee goede teams! Meest bijzondere van dit geheel is daarin de unieke kracht van 3 ondernemers. Elkaar talenten benutten. De een kan dit. De ander kant dat. De kunst is om elkaars krachten te zien en te benutten. En vooral ook je eigen beperking te accepteren. Enkel dan kan je met elkaar succesvol zien. Wij voelen het als een enórm voorrecht om vanuit Zenderen onze droom en deze energie over te brengen op vele anderen. Van niets naar een energieke toko. Prachtig!”

Sportvoedingwebshop paas show sale

DE GROTE PAAS SHOW | ALLE INFO OP EEN RIJ

DE ACTIVITEITEN ZIJN:

sportvoedingwebshop-experience-center-01

Succes maak je samen. Dit hele team (en meer) maakten het geweldige Experience Center mogelijk.

KOMT ALLEN OP 2E PAASDAG NAAR DE LEUKSTE PAASSHOW IN ZENDEREN

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!