Nieuws | May 28, 2019 | 0 Comments

SportvoedingWebshop partner van top evenement Next Generation Athletics (NGA)

Op zaterdag 15 juni zal SportvoedingWebshop.com afreizen naar Nijmegen. Als partner van Next Generation Athletics zal SportvoedingWebshop.com ruim 200 internationale topatleten voorzien van sportvoeding. Voor het 3e jaar op rij is SportvoedingWebshop.com één van de partners van dit bijzondere hardloop evenement. Als official partner van Team Zevenheuvelen zullen er voor SportvoedingWebshop veel bekende gezichten gezien worden. Diverse atleten uit dit team gebruiken NGA om zich te kwalificeren voor een internationaal groot toernooi. Er worden bij NGA diverse pogingen gedaan om de kwalificatie voor het EK te behalen, waaronder door de Nijmeegse Susan Krumins. Snoeihard wordt er dan ook gelopen op 15 juni in Nijmegen.

Er zijn diverse runners uit het Team Zevenheuvelen aanwezig. Waaronder Julia, Teun en Mike.

Het evenement wordt mogelijk gemaakt door tal van sponsoren en partijen. SportvoedingWebshop.com zal de lopers voorzien van de best mogelijke sportvoeding. Wil je erbij zijn check dan de website van NGA.

Julia Samuelsson “Tijdens #NGA2019 hoop ik evenveel succes te hebben als mijn eerste keer NGA twee jaar geleden. In 2017 liep ik een groot PR op de 1500 meter, ook al had ik nauwelijks verwachtingen van die race. Wat mij betreft zegt dat een hoop over de kracht van het publiek en de sfeer tijdens NGA. Dit jaar zal ik meedoen aan de 3000 meter steeple chase tijdens NGA, de vierde steeple in mijn carrière tot dusver. En anders dan mijn eerste deelname aan NGA, heb ik dit jaar hoge verwachtingen! Ik wil namelijk het Zweeds limiet lopen voor het EK <23. Dit betekent dat ik onder 10.35 minuten moet lopen, wat voor mij een groot PR is. Met het enthousiasme en de betrokkenheid van het publiek en alle grote atleten die meedoen tijdens NGA ga ik ervan uit dat een hoop dromen waar worden gemaakt op 15 juni, hopelijk ook die van mij!”

Teun ter Haar “Naast dat Nijmegen mijn thuisstad is, is Next Generation Athletics de eerste wedstrijd waar ik ooit aan deelnam. Op 15 juni hoop ik tijdens NGA onder de 4 minuten te duiken op de 1500 meter. De gezellige sfeer en sterke startvelden zullen mijn ambitie hopelijk ten goede komen. Mijn droom is om te mogen deelnemen aan EK’s, WK’s en misschien wel de Olympische Spelen. Voor nu hoop ik me te kwalificeren voor het EK Junioren “

Mike Foppen: “Ook dit jaar sta ik weer aan de start van Next Generation Athletics in mijn thuisstad Nijmegen. Het is de wedstrijd waar ik de grootste kick uit haal en met het beste gevoel thuiskom. Het publiek langs de kant die me aanmoedigt, de tot op de millisecondes nauwkeurige hazen en de sfeer die rond de baan hangt, bij NGA heb je het allemaal. De afgelopen drie edities liep ik elke keer een PR, met als hoogtepunt mijn EK <23-kwalificatie in 2017. Dit jaar hoop ik tijdens de NGA nog een keer mijn PR te verbreken en voor het eerst onder de 3.40 minuten te duiken op de 1500 meter.”

 

NGA sportvoedingwebshop voeding

Deel dit artikel

Facebook Tweet dit!